Aşk Falı - Ücretsiz İskambil Falı

Aşk falı tek taraflı sevdiğiniz veya şu anda sevgiliniz olan kişi ile ilgili bilgi edinmek için yapılan bir fal türüdür. Bu fal türü diğer fallara göre çok daha çeşitli bir fal türü olup birçok yöntem ile yapılabilmektedir.

Aşk Falı - Ücretsiz İskambil Falı
Aşk Falı - Ücretsiz İskambil Falı Mehmet Demirbilek

Aşk falı yaptırmak veya yapmak isteyen bir kişi bu falı iskambil kağıtları ile yapabilir. İskambil kağıdı ile yapıla aşk falı en meşhur olan faldır. İskambil kağıdının yanı sıra isimler ve ya isimlerin baş harfleri ile de aşk falı yapılabilir. Bu falda da isimlerin uyumluluklarına göre aşk falı bakılır ve yorumlanır.

Diğer bir aşk falı bakma yöntemi ise burçlara ve yıldızlara göre bakılarak yapılan aşk fallarıdır. Bu fallar günlük olup ertesi günü farklılık gösterebilecek fallardır. Yıldızların görünüşüne göre hangi burçların hangi burçlar ile sevgi bağı kurabileceği ve bu kurdukları sevgi bağındaki gereksinimleri bulabilirler.

Peki bu fala nasıl bakılır? Diye soracak olursak; bu fala bakarken kendi burcunuz ve sevdiğiniz kişinin burcunun ortak bir falda belirleyerek olacakları görünmesi ile olur. Bu olacaklar burçlarınızın uyumuna ve yıldızların konumuna göre değişkenlik gösterebilir.

Örneğin 2011 senesinde iken yıldızlarınız uyuşmuyor olsa da 2012 yılında değişen yıldız konumları sebebiyle ruh ikiziniz o burç olabilir.

Aşk falı yöntemlerini öğrendik fakat biz aşk falını yaparak ne öğrenebiliriz? Diye soracak olursak; aşk falı ile sevgiliniz ve kendiniz arasındaki duygularınızın ve hislerinizin nasıl olduğunu öğrenebilirsiniz.

Sevginizin karşılıklı olup olmadığı ile ilgili bilgi sahibi olabilirsiniz ve ilişkinizin durumunuzu hakkında bilgi sahibi olarak nasıl hareket etmeniz hakkında tavsiyeler alabilirsiniz.

İlişkiniz içersinde karşınızdakinin size karşı beslediği duyguları ve ya senden sakladığı bilgileri de bu falı yaparak tam anlamı ile öğrenebilirsiniz. Senin hakkındaki düşüncelerini, sana karşı beslediği aşkın yoğunluğunu, senin için beslediği duyguları da aşk falı yaparak öğrenebilirsiniz.

Sadece bunlarla da kalmayıp ilişkinizde birbirinize olan düşkünlüğünüzü ve sorumluluklarınızı da aşk falı sayesinde öğrenebilirsiniz. Sizin sevgilinizden beklentilerinizin yanı sıra sevgilinizin de size olan beklentilerini de aşk falı yaparak öğrenmeniz mümkündür.

Aşk falında sevginizi, aşkınızı ve ilişkinizdeki saklıklarınızı öğrendiğiniz gibi sürekli bir kararsızlık içindeyseniz ve sevgilinizde bir şey saklıyor fakat bunu ona söyleyip söylememek arasında gidip geliyorsanız bunun cevabını da tam detayları ile aşk falı yaparak öğrenebilirsiniz.

Aşk falının en güzel özelliklerinden bir tanesi ise sizin aşık olduğunuz fakat vereceği cevaptan korktuğunuz için bir türlü cesaret edemediğiniz kişi hakkında da size bilgi verebilmesidir.

Sizin merak ettiğiniz soru onunda size olan duyguları ve hisleri ise aşk falı yaparak ona karşı uyumunuzu ve onun size karşı hislerini de gösterebilir. Fakat bunun sonuçları her zaman olumlu yönde olmayabilir. Bazen size karşı olumsuz hisler besleyen ve uyumsuz olduğunuz kişiler olduğu sonucuna da ulaşabilirsiniz.

Peki bu sonuçları hangi fal yöntemi ile öğrenebiliriz? Diye soracak olursak; öncelikle uyumluluk ile ilgili sonuçlarınızı öğrenmek isterseniz isim ile yapılan aşk falını kullanabilirsiniz.

Fakat sevgiliniz ile kurduğunuz ilişki ve ya düşündüğünüz kişinin size karşı olan hislerini öğrenmek istiyorsanız bunu medyumlar tarafından yapılabilen iskambil kağıdı falına göre öğrenebilirsiniz.

Eğer ki iskambil kağıdı ile aşk falı baktırmak isterseniz seçtiğiniz kağıdın aşkınız ile ilgili tam bir bilgi vermesi için bazen 1 den fazla kağıt çekebilirsiniz. Çünkü aklınızda olan sorularınız için farklı farklı cevaplar olması mümkündür.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!