Gebze Hurdacı

Kocaeli’nin bir ilçesi olan Gebze yükse nüfusunun yanı sıra sanayi fabrikalarının da çoğunlukta olduğu İstanbul’un girişi olarak da bilinir.

Gebze Hurdacı
Gebze Hurdacı Mehmet Demirbilek

Kocaeli’nin bir ilçesi olan Gebze yükse nüfusunun yanı sıra sanayi fabrikalarının da çoğunlukta olduğu İstanbul’un girişi olarak da bilinir. Geri dönüşüm firmaları burada oldukça yoğun bir çalışma süreci içerisindedirler. Firmalar, işletmeler, fabrikalar, şantiyeler sürekli üretim yaptıkları için imalat artığı parçaların da geri dönüşüm yolu ile yeniden ülke ekonomisine kazandırılması sağlanmaktadır.

Gebze hurdacı firmaları arasından birisi de biziz. Sadece Gebze ilçesi ile sınırlı kalmayan anlayışımız beraberinde İstanbul’un tüm ilçeleri olmak üzere Gebze ve çevresi il ve ilçelerden hurda alımı yapmaktayız.  Özellikle tonajlı alımlarımız olduğu için gerekli tüm hurda yükleme teçhizatlarına sahip olmamızın yanı sıra geniş hurda yükleme araçlarımız her boyutta bulunmaktadır.

Kablo geri dönüşüm sektöründe önemli bir yere sahip olduğumuzu dile getirebiliriz. Elektrik akımı için iletken görevi gören elektrik kabloları geri dönüşüm yöntemi ile yeniden çevreye kazandırılmaktadır. Oldukça pahalı olan bakır madeni her geçen gün fiyatı artıyor olsa da firmamız alacak kapasitede olup ödemeleri ise nakit olarak yapar.

Tüm hurdaların, eskiyenlerin, çalışmayan makinaların, imalat artıklarının alüminyum, nikel, sarı, pirinç, kızıl, fabrika yıkımı, fabrika sökümü gibi tüm süreçlerde varız ve var olmaya devam edeceğiz. Bu nedenle Gebze hurdacı firmamız her daim işine sadık, müşterisine güleryüzlü hizmet vermeye devam ediyor.

Piyasadan alınan özellikle her ay düzenli olarak bizi tercih eden fabrika yetkilileri işimizi düzgün bir şekilde yaptığımız için bizleri tercih etmeye devam edeceklerini dile getirmektedirler. Hurda piyasası oldukça zorlu ve güven isteyen bir iş olduğu için güvenilir adres için bizimle iletişim halinde olabilirsiniz. Gebze Organize Sanayi Bölgesi veya Tuzla OSB fabrikalarından, firmalarından, şirketlerinden hurda alımları gerçekleştirmekteyiz.

Gebze hurdacı işletmemiz alınan tüm hurdaları ayrıştırmak üzere tesisine getirir ve uzman ekip kadrosu ile tüm metaller birbirinden ayrıştırılır. Belirlenmiş alanlara ayırma işlemi yapılır ve daha sonrasında geri dönüşüme kazandırılmak üzere eritici firmalara yada ürün imalatı yapan yerlere verilmektedir. İnşaat demiri buna bir örnek olabilir. Bizimle iletişime geçerek siz de firmamızın yüksek hurda fiyatlarından yararlanmak istiyorsanız 7/24 hizmetinizde olduğumuzu bilmenizi isteriz.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!