Mendax Enterprises İle Web Siteleri Artık Daha Güvende

Mendax Enterprises, siber güvenlik ve yapay zeka alanında yaptığı yenilikler ve sunduğu çözümlerle bulunduğu sektöre güçlü bir giriş yaptı.

Mendax Enterprises İle Web Siteleri Artık Daha Güvende
Mendax Enterprises İle Web Siteleri Artık Daha Güvende Mehmet Demirbilek

Mendax Enterprises, siber güvenlik ve yapay zeka alanında yaptığı yenilikler ve sunduğu çözümlerle bulunduğu sektöre güçlü bir giriş yaptı. Egemen Kaya tarafından Amerika Birleşik Devletleri’nde kurulan siber güvenlik ve yapay zeka şirketi, Mendax Yazılım ve Ai  Exploration adında iki alt platform ile kullanıcılarına hizmet vermekte.

Mendax Yazılım, ücretsiz web güvenlik analizi ve düşük ücretli penetrasyon testleriyle web sitesi sahiplerine güven aşılıyor. Yapılan penetrasyon testleri (güvenlik analizi); ekran görüntüleri, güvenlik önemleri konusunda detayları içeren penetrasyon testi raporu ve dokümanlar eşliğinde web sitesi sahiplerine iletiliyor.

Ai Exploration ise kâr amacı gütmeyen çevrimiçi yapay zeka araştırma ve geliştirme  laboratuvarı olarak kuruldu. Ai Exploration’da dil edinim (öğrenim) modeli, müzik transformatörü ve yüz oluşturma modeli gibi önemli  araştırma geliştirme çalışmaları yapılmakta.

Birçok üniversiteden temsilcileri olan Ai Exploration, ilerleyen dönemlerde üniversitelerde konferanslar düzenleyecek ve yapay zekanın yayılmasına ve gelişmesine katkı sağlayacak. Egemen Kaya verilen hizmetler hakkında şunları söylüyor, “Gelişen dünyada, her şey internete taşındı. Sadece iyi oyuncular değil, kötü oyuncular da burada.

Her geçen gün gelişmekle birlikte birçok yeni tehtidte ortaya çıkıyor. Amacımız sunduğumuz hizmetler doğrultusunda herkes için güvenli bir ortam oluşturmak. Siber güvenlik ve yapay zekanın geniş bir toplumsal etkiye sahip olacağına inanıyoruz ve misyonumuz ve uzmanlığımızla doğrudan uyumlu alanlarda hizmetlerimizde öncü olmaya çalışıyoruz.”

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!