Acun Ilıcalı’nın Kazancı Dudak Uçuklattı… Asgari Ücretlilerin Bir Ömür Kazanamadığı Parayı 1 Günde Harcıyor…

Televizyon dünyasının son yıllardır en çok konuşulan ismi ve yaptığı programlarla herkesin zihinlerine kazınan Acun Ilıcalı; en büyük adımını ilk olarak TV8 kanalını satın alarak atmıştı. Bununla yetinmedi ve seyahatlerini yapmak için şimdi de bir jet satın alan Acun, Global XRS 2012 model olan uçakla eski uçağını da daha konforlu bir uçak ile değiştirmeyi tercih etti.

Acun Ilıcalı’nın Kazancı Dudak Uçuklattı… Asgari Ücretlilerin Bir Ömür Kazanamadığı Parayı 1 Günde Harcıyor…
Acun Ilıcalı’nın Kazancı Dudak Uçuklattı… Asgari Ücretlilerin Bir Ömür Kazanamadığı Parayı 1 Günde Harcıyor… Mehmet Demirbilek

Yaptığı başarılı işlerle adeta kazancının ardı arkası kesilmeyen ünlü isim; her gün yaptığı farklılıkları ile sevenlerinin biraz daha şaşırmasına neden oluyor. İlk büyük adımı yaptığı programları yayına almak için satın aldığı TV8 olurken, ardından yaptığı jet satın almasının ardından en son Global XRS 2012 modelindeki uçakla eski uçağını daha konforlu bir uçakla değiştirmeyi tercih etmesi şok etkisi yarattı. Yeni uçağının tam 16 kişilik taşıma kapasitesi olurken; Amerika da yer alan bir şirkete tam 13.000.000 TL karşılığında olan uçağının özelliklerini de açıkladı.

Dominik uçuşları için daha konforlu bir uçak aldı…

Dominik’te her yıl düzenli olarak yaptıkları Survivor yarışı için yolculuklarda yorulmamak ve daha iyi dinlenmek için kendisine uçak alan Ilıcalı; daha konforlu bir uçakla değiştirdi. Yeni uçağının tam 16 kişilik kapasitesi bulunurken, Amerika’daki bir şirkete tam 13.000.000 TL karşılığında ödeme yaparak Global XRS 2012 modelinde olan uçakla eski uçağını da değiştirdiğini açıkladı.

Sahip olduğu uçağın 0 km olanlarının dahi şuan 45 ve 50 milyon dolar civarında satışa sunulduğunu aktaran Ilıcalı; yapmış olduğu uzun yolculuklar sırasında daha kısa sürede bitirebilecek olduğunu aktardı. Eski uçağını da Sedef Finans firma sahibi olan Altunç Kumovay’a Challanger 605 tipini 8.5 milyon dolar karşısında TL karşılığı olarak da 65 milyona sattığını açıkladı. Uçağının ikinci el olmasından dolayı iyi bir kar elde ettiğini de aktardı.

Global XRS 2012 modelinde konfor her şeyden daha ön planda geliyor…

Acun Ilıcalı tarafından yapılan açıklama sırasında daha konforlu ve daha çok rahat etmek için bir değişikliğe gitmiş olduğunu açıkladı. Ilıcalı geçmişten bu güne kadar her zaman oyunlara karşı olan düşkünlükleri ile biliniyor. Seyahat sırasında olduğu an bile oyunlarına devam edebilmek için uçağın iç kısmına özel bir tasarım ile beraber elektronik kapsamda yenilikler eklediğini de dile getirdi.

Uçakta bulunan koltuklar dahi yatak haline gelebiliyor ve kaplaması da kullanılışlı olan yeni deriler ile kaplanmış olmasını aktarırken bir yandan da ekibinde yer alan kişiler için de özel bir dinlenme alanı ekletmiş olduğunu dile getirdi. Yeni uçağında bulunan tüm özellikler ile eklenmesini istediği özelliklerin tamamlanması için ortalama olarak bir iki aylık süre kaldığını dile getirirken iki ayın sonunda kullanım için hazır halde olacağını dile getirdi.

Nutuk.com.tr

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!