Hakkımızda

Bu sayfayı okuyorsanız bizi merak etmişiniz demektir. Bu sitenin amacını, işleyişini ve bizi kısaca burada anlatmak isteriz. Bizi tanımak için sıkılmadan burayı okursanız uzun bir süre sizinle birlikte olacağız demektir.

Haberportalim.net Google News kayıtlı bir RSS Feed haber akış sitesidir. Haber sitesi, blog sayfaları ve kurumsal siteler kendilerini öne çıkarmak ve daha fazla kitleye ulaşmak için kullanır. Aynı zaman da SEO için çok faydalı bir akış sitesidir.

Haberportalim.net RSS Feed Haber Akış sitemize siteleri eklerken çok titiz ve dikkatli davranıyoruz. Kullanıcı katılım sözleşmemizde yer alan maddelere uyan siteleri ekliyoruz. Bizleri ve sizleri aldatma kötü niyetli kişiler illaki olacaktır. Gözümüzden kaçırdığımız da olabilir bu yüzden sizler de daha kaliteli bir ortamın sağlanması için bizlere bu kullanıcıları veya RSS Feed akışını şikayet edebilirsiniz. Şikayet veya diğer konular için "İLETİŞİM" sayfamızı ziyaret ederek bize mail atabilirsiniz veya [email protected] adresine mail gönderebilirsiniz.

Haberportalim.net tamamen bu tarz sitelere destek amaçlı kurulmuştur. Sizler de aramıza katılmak isterseniz eğer ARAMIZA KATIL sayfamızı ziyaret edebilir başvurunuzu yapabilirsiniz.

Şimdilik bizden bu kadar, hatamızı kusurumuzu görürseniz mutlaka bize yazarak uyarınız hemen kendimizi düzeltelim. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!