Galatasaray'a Gomis için dev takas teklifi

Galatasaray'a Gomis için dev takas teklifi

Fotomaç'ın aktardığına göre Fransız yıldızı geri isteyen Marsilya G.Saray'ın kapısını çalmaya hazırlanıyor. Bafetimbi Gomis'e yıllık 2.8 milyon Euro'dan 3 yıllık sözleşme teklif eden Marsilya, sarı-kırmızılı kulübe ise Mitroglou'yu vermeye hazır.

Spor - 2018-06-09 12:16:34

Germain ve Konstantinos Mitroglou'dan beklediğini alamayan Marsilya, Ben Yedder ve Balotelli ile görüşmesine karşın önceliğini Galatasaray'da harika bir sezon geçiren Gomis'e verdi.

ZUBİZARRETA İLE BİR ARAYA GELDİLER

Süper Lig'in tamamlanmasının ardından Fransa'nın yolunu tutan tecrübeli oyuncunun, geçen sezon teknik direktör Rudi Garcia'nın takımda kalmasını istemesine rağmen kendisini takımdan gönderen Sportif Direktör Andoni Zubizarreta ile görüşmesi gündem oldu. Ünlü spor adamı, "Seni yeniden aramızda görmeyi çok istiyoruz" ifadesini kullanarak Bafetimbi Gomis'e yeni önerisini iletti.

İLK TEKLİFİNE BÜYÜK BİR ZAM YAPTI

Zubizarreta 'nın Gomis'e geçen sezon teklif ettiği yıllık 1.7 milyon euro'dan 3 yıllık teklifi bu yıl 2.8 milyon euro'ya çıkardığı bu rakamın Gomis'in geçen sezon kalmak için istediği 2 milyon euro'nun çok çok üstünde olduğu belirtildi.

Zubizarreta'nın Gomis'i almak için G.Saray'a da 30 yaşındaki Mitroglou'nu 2 yıl kiralık olarak vermeye hazır olduğunu bildirildi.

BENDEN iYi DEĞiL

Gomis, Marsilya'nın Mitroglou'yu tercih etmesinin ardından Yunan forvetle ilgili konuşmuştu. Fransız SFR Sport'a demeç veren Gomis, "Açıkçası Mitroglou'dan aşağı kalır yanım yok. Marsilya, benim yerime benden daha yüksek bir ücrete Mitroglou'yu aldı. Benden daha iyi bir oyuncu olduğunu sanmıyorum" ifadelerini kullanmıştı.

30 yaşındaki Yunan yıldız Mitroglou, Mönchengladbach, Olympiakos, Panionios, Fulham, Benfica ve Marsilya formaları giydi. Kariyeri boyunca 427 maçta oynadı, 219 gol atıp, 36 da asist yaptı.

Bafetimbi Gomis, imza parasıyla birlikte Galatasaray'a geçen sezon 5 milyon Euro'ya mal oldu. Buna karşılık Marsilya ise Gomis'in yerine aldığı Mitroglou'na 15 milyon Euro ödedi. Ancak Yunan oyuncu, beklentilerin altında kaldı ve selefinin çok gerisinde kaldı.

B PLANI BAS DOST

G.Saray yönetimi, Bafetimbi Gomis'i bırakmak istemiyor ama gitme ihtimalini de göz önünde bulundurmayı ihmal etmiyor. Sarı-kırmızılıların Sporting'de forma giyen Bas Dost ile yakından ilgilendiği belirtiliyor. Sporting ile 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunan oyuncu, 49 maçta attığı 34 gol ve 7 asist ile müthiş bir sezon geçirdi.

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER
Bankadan satılık araçlar NUTUK - Backlink elektronik sigara