Gecelik Dünyası – Gecelik Modası

Gecelik Dünyası – Gecelik Modası

Modanın çok geniş bir kavram olduğunu bilirsiniz. İşin içine iç giyim yani çamaşır çeşitlerinin ve geceliklerin katılmaması olmazdı.

Kelebek - 2018-12-18 10:33:53

Modanın çok geniş bir kavram olduğunu bilirsiniz. İşin içine iç giyim yani çamaşır çeşitlerinin ve geceliklerin katılmaması olmazdı.

İç giyim modasından bahsedilebilir ama konunun öyle bir bölümü var ki burada tercihler modaya göre yapılmaz. Belirleyici olan gizli kalmış arzulardır. Fantezi iç giyim ve fantezi gecelikler böyle zamansız, modaya bağlı olmayan, kişisel tercihlerle seçiliyor. Bu arada iç giyim modası ne durumda diye peki diye sorulabilir. Seyredenler bilirler, bu konudaki son söz ünlü iç giyim markası Victoria’s Secret – Victoria’nın Sırrı defilelerinde kanatlı gezen mankenlere aittir.

Gecelikler, Pijamalar ve Ötesi

Gecelikler aslında çok rahat olan ev içi kıyafetleridir. Çıkarmadan oturup kahvaltı yapmak bir zevktir. Hele penye veya pazen türü pamuklu kumaşlardan yapılmış gecelikler ve pijamalar insana evde aradığı rahatlığı verir. Fakat moda ve kozmetik dünyası diyor ki; kadın her yerde bakımlı olmalıdır, yataktan kalktığında bile! Bu kurala uyan kadınlar uyurken de kendilerine gayet şık gecelikler ve pijama takımları alıyorlar. Bu giysilere bazen bir çeşit üstlük olan sabahlıklar da katılıyor. Zaten gecelik sabahlık takımı bütün çeyiz alışverişlerinde de yar alır.

Fakat konu ilişkiler, seksi çağrışımlar, seks hayatında yaşanan monotonluk gibi başlıkları kapsamaya başladığında masum gecelikler karakter değiştiriyorlar. Seksi gecelik çeşitleri böyle zamanlarda karşımıza çıkıyor. Kadını bir taş bebek masumiyetine büründüren babydoll gecelik türleri de var, leopar desenli ve gayet iddialı olan modeller de. Giyilmesi cesaret isteyen bu çeşitleri kadınların cinsel hayatlarını daha kaliteli hale getiren mutluluk aksesuarları olarak düşünebilirsiniz. Fantezi gecelik nasıl seçilir gibi bir soruyu kafanıza takmaya da gerek yoktur. Karar sadece size ve eşinize aittir. Nasıl arzu ediliyorsa o alınır.

İlişkilere Heyecan Verir

gecelik modelleri kadınsı görünüşü yani feminenliği bütünüyle ortaya çıkarmaktadır. Partnerinizle olan ilişkinize katabileceğiniz küçük bir heyecandır. Bu çeşit sürprizler tamamen özel alan cinsel hayatınızı renklendiren unsurlardır. Bu ürünleri hediye olarak almayı düşünüyorsanız sadece partneriniz için uygun olacağını unutmayın. Erkekler eşlerinin pijama giymesi hakkında zaman zaman şakalar yaparlar. Her şakada biraz gerçekçilik payı vardır sözünü unutmadan bir kez daha düşünün ve size ait çamaşır çekmecesine fantezi türde bir gecelik ekleyin. Sonucu iyi olacaktır.  Bu arada kadın dediğin yatağa gecelikle girer, bacakları açıkta kalır türü cinsiyetçi yaklaşımlara da hiç aldırmayın. Kadınlar istediklerinde, partnerlerini benimsediklerinde, cinsellikten keyif aldıklarında bir pijamayla bile seksi görünmeyi bilirler.

Cinsellik ve Giyecekler

Bazı giyecekler doğal olarak seksi hatırlatırlar; jartiyerler, sütyenler, dantel külotlar, erkeklerin de kullandığı tanga tipi çamaşır çeşitleri bu amaçla hazırlanmıştır. Garipsemeyin, eleştirmeyin, hepsi hayatın parçasıdır. Zaman gelir, insanı mutlu eder. Cinsel hayatı iyi olan kişilerin daha sağlıklı yaşadığı tıbbın da kabul ettiği bir gerçektir.

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER
Bankadan satılık araçlar NUTUK - Backlink elektronik sigara