Kasımpaşa 4-1 Beşiktaş Maç Sonucu

Kasımpaşa 4-1 Beşiktaş Maç Sonucu

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında evinde Beşiktaş'ı konuk eden Kasımpaşa, rakibini 4-1 mağlup etti ve evindeki altıncı galibiyetini aldı. Bu skorla puanını 29'a yükselten Denizli'nin öğrencileri, ikinci sıraya yükseldi. Siyah-beyazlılar ise 26 puanda kaldı ve dördüncülüğe geriledi.

Spor - 2018-12-22 23:40:33

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Kasımpaşa'ya konuk olan Beşiktaş, sahadan 4-1'lik mağlubiyetle ayrıldı. 

Kasımpaşa'ya galibiyeti getiren golleri Sadiku, Diagne (2) ve Pavelka kaydetti. Siyah-beyazlıların tek golü ise Mustafa Pektemek'ten geldi. 

Bu sonuçla puanını 29'a yükselten Kasımpaşa, ikinci sıraya yükseldi. 26 puanda kalan Beşiktaş ise dördüncülüğe geriledi.

MAÇTAN DAKİKALAR:

GOL İPTAL! 2' Beşiktaş'ın Dorukhan'la attığı gol geçerli sayılmadı. Ljajic'in vuruşunu Ramazan güçlükle çelerken top, Lens'in önünde düştü. Lens'in elinden seken top, Dorukhan'ı önüne düştü. Genç oyuncunun vuruşu ağlarla buluştu; ancak gol geçerli sayılmadı.

GOL! 11' Kasımpaşa, Sadiku'nun harika şutuyla skoru 1-0'a getirdi. Kasımpaşa atağında ceza sahasına düşen ortayı Beşiktaş savunması uzaklaştırmak istedi. Gelen topa ceza sahası çizgisinin 1 metre gerisinden gelişine harika bir vuruş yapan Sadiku, takımını 1-0 öne geçirdi.

16' Ev sahibi takım gole çok yaklaştı. Beşiktaş kalecisi Karius'la baş başa kalan Trezeguet, Alman kaleciyi geçemedi.

GOL İPTAL! 19' Kasımpaşa, golcüsü Diagne'nin golüyle farkı ikiye çıkardı; ancak gol, pozisyonun öncesinde faul olduğu gerekçesiyle geçerlilik kazanmadı.

40' Trezeguet, Karius'u bir kez daha geçemedi. Kasımpaşalı yıldız, uzaklardan çok iyi bir şut çıkardı. Kaleci Karius, topu güçlükle kornere çeldi.

GOL! 45+1' Koita'nın pasında topla buluşan Diagne, fileleri havalandırdı ve skoru 2-0'a getirdi. 

Maçın ilk yarısı 2-0 Kasımpaşa üstünlüğü ile sona erdi.

GOL! 52. dakikada Beşiktaş'ın golü geldi. Lens'in sağdan ortaladığı topu  ceza sahası içinde Mustafa Pektemek kafayla filelere gönderdi: 2-1

70. dakikada savunmadan atılan uzun topu alan Babel, Ben Youssef'ten  sıyrılarak ceza sahasına girdi, Beşiktaşlı oyuncunun sağ çaprazdan sert şutunda  meşin yuvarlak yandan auta gitti.

GOL! 73. dakikada sol taraftan yapılan ortada Sadiku'nun şutunda meşin  yuvarlak üst direğe çarparak oyun alanına döndü. Pozisyon sonrasında Fatih Aksoy  ve Diagne arasındaki mücadeleyi VAR'dan izleyen Cüneyt Çakır penaltı noktasını  gösterdi. 75. dakikada Diagne penaltı vuruşunu gole çevirdi: 3-1

GOL! 83. dakikada Kasımpaşa durumu 4-1 yaptı. Sadiku'nun sağdan ortaladığı  topa ceza sahası girişinde Pavelka vurdu, meşin yuvarlak filelerle buluştu: 4-1

85. dakikada Gökhan Gönül'ün sağdan ortasında Güven Yalçın topa  kafayla vurdu, meşin yuvarlak auta çıktı.

Karşılaşma Kasımpaşa'nın 4-1 üstünlüğü ile sona erdi.

MAÇTAN NOTLAR:

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Kasımpaşa'ya  konuk olan Beşiktaş, geçen haftaki Trabzonspor karşılaşmasına iki değişiklikle  sahada yer aldı. 

Siyah-beyazlı takımın teknik direktörü Şenol Güneş, Trabzonspor  karşılaşmasında ilk 11'de görev alan Portekizli oyuncu Ricardo Quaresma'yı  Kasımpaşa karşısında yedek soyundurdu.

Güneş, son maçlarda beklentileri karşılayamayan Güven Yalçın'ı da  yedeğe çekti.

Siyah-beyazlılarda bu oyuncuların yerine ilk 11'de Gökhan Gönül ile  Mustafa Pektemek, şans buldu.

Ryan Babel, kadroda

Beşiktaş'ta sakat olduğu gerekçesiyle 6 maçta yer almayan Ryan Babel,  eski takımı Kasımpaşa ile oynanan karşılaşmaya yedekler arasında başladı.

Babel, yaşadığı sorun nedeniyle Süper Lig'deki MKE Ankaragücü,  Galatasaray, Aytemiz Alanyaspor ve Trabzonspor maçlarının yanı sıra UEFA Avrupa  Ligi'ndeki Sarpsborg ile Malmö karşılaşmalarında görev alamamıştı.

Oyun kurgusunda değişiklik

Teknik direktör Güneş, orta sahanın kanatlarında oynayan Quaresma ile  Babel'i yedek soyundurduğu Kasımpaşa maçında saha içinde bazı değişiklikler  yaptı.

Siyah-beyazlı ekipte orta sahanın sağında Jeremain Lens şans bulurken,  orta sahanın solunda Adriano Correia oynadı.

Kalede Loris Karius'a görev veren ve savunma dörtlüsünü Gökhan Gönül,  Necip Uysal, Domagoj Vida ile Gary Medel'den oluşturan tecrübeli çalıştırıcı, bu  oyuncuların önünde Atiba Hutchinson ile Dorukhan Toköz'e şans verdi.

Kasımpaşa karşısında hücuma dönük görevi yine Adem Ljajic yerine  getirirken, forvet hattında Mustafa Pektemek oynadı.

Beşiktaş'ta ayrıca Tolga Zengin, Utku Yuvakuran, Oğuzhan Özyakup,  Fatih Aksoy, Gökhan Töre ve Cyle Larin, yedekler arasında yer aldı.

Caner Erkin, sarı kart cezalısı

Siyah-beyazlı ekipte sarı kart cezalısı Caner Erkin, Kasımpaşa maçında  oynayamadı.

Sakatlığı süren Enzo Roco da kadroda bulunmadı.

Güneş, Brezilyalı santrfor Vagner Love'ı ise Kasımpaşa mücadelesinin  kadrosuna almadı.

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER
Bankadan satılık araçlar NUTUK - Backlink elektronik sigara