Bir Zamanlar Çukurova dizi setinde isyan

Bir Zamanlar Çukurova dizi setinde isyan

Beyaz TV'de ekranlara gelen Söylemezsem Olmaz programının sunucusu Bircan Bali, Bir Zamanlar Çukurova dizisinde set çalışanlarının paralarını alamadıkları için isyan ettiklerini açıkladı.

Kelebek - 2019-01-17 09:15:56

ATV'nin perşembe akşamlarına damga vuran dizisi 'Bir Zamanlar Çukurova'nın setinden çok konuşulacak bir haber geldi. Beyaz TV'deki 'Söylemezsem Olmaz' programının sunucusu Bircan Bali, dizinin setinde isyan çıktığına ilişkin kendisine gelen bir mesajı canlı yayında okudu.

"KALDIĞI YERDEN DEVAM EDECEK"

Bircan Bali, çekimleri Adana'da gerçekleşen; yapımını TIMS&B Productions'ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın üstlendiği dizinin setinde çalışanların para alamadıkları için işi bıraktıklarını açıkladı. Herkes yapım şirketinden konuyla ilgili bir açıklama beklerken ATV'nin Twitter hesabından yapılan bir paylaşım ise iyice kafaları karıştırdı. Kanalın sabah 05:00 sıralarında Twitter hesabından 'Bir Zamanlar Çukurova' fragmanını yayınladığı ve paylaşıma "Bir Zamanlar Çukurova 24 Ocak Perşembe 20:00'da kaldığı yerden devam edecektir" notunu düştüğü görüldü. Yani kanalın açıklamasına göre yeni yıl nedeniyle tatile giren dizi, 3 haftalık bir aradan sonra yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam edecek.

DİZİNİN YENİ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Dizinin 24 Ocak Perşembe tarihinde izleyici ile buluşacak olan bölümünde ise şunlar yaşanacak; Züleyha artık Yılmaz'ı umursamadığını göstermeye çalışsa da hatta bu rolü çok iyi oynasa bile içi paramparça. Sadece oğlu için Yamanlar'a sesini çıkarmıyor. Ancak er ya da geç Züleyha'nın Yılmaz'a gerçekleri söylemesi bekleniyor. Son bölümde Şermin'i oyuna getirerek onu saf dışı bırakıyor. Tüm olanlara rağmen Yılmaz da Züleyha'dan vazgeçmiyor ve Demir'le sık sık karşı karşıya geliyor. Son karşılaşmaları da bir kermeste oluyor. Züleyha'nın eliyle işlediği kırlent açık arttırmaya çıkıyor. Demir ile Yılmaz bu sefer de açık arttırmada kozlarını paylaşıyor. Bu karşılaşmanın sonunda silahların yeniden ortaya çıkıp çıkmayacağı yeni bölümde görülecek. Ancak bu karşılaşmanın Çukurova'da yeni olayların fitilini ateşleyeceği kesin.

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER
Bankadan satılık araçlar NUTUK - Backlink Smok