Mehmet Ali Erbil Yalçın Menteş için gözyaşı döktü!

Mehmet Ali Erbil Yalçın Menteş için gözyaşı döktü!

Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, Yalçın Menteş'in ölüm haberini öğrenen yakın dostu Mehmet Ali Erbil'in gözlerinden yaş geldiğini yazdı.

Kelebek - 2019-02-08 13:09:14

Ünlü oyuncu Yalçın Menteş, dün akşam saatlerinde hayatını kaybetti. "Doğum gününde acı haber!" başlıklı bir yazı kaleme alan ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, "Mehmet Ali Erbil, yakın dostu Yalçın Menteş'in ölüm haberini doğum gününde öğrendi." dedi. Yoğun bakımdan normal odaya çıkan ve bugün doğum günü olan Mehmet Ali Erbil'in, yakın dostu Yalçın Menteş'in ölüm haberini bu sabah hastanedeki odasında öğrendiğini dile getiren Akay, "Ölüm haberini bu sabah öğrenen Mehmet Ali Erbil'in, hastane odasında gözlerinden yaş gelmiş ve cenazeye katılamayacağı için büyük üzüntü duymuş. Yalçın Menteş'e Allah'tan rahmet dilerken, Mehmet Ali Erbil'in de doğum gününü kutluyor ve yeni yaşında kendisine Allah'tan sağlık diliyorum." ifadelerini kullandı.

"YOĞUN FİZİK TEDAVİ BAŞLADI"

Ayrıca Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumu ile ilgili yeni bilgiler veren Onur Akay, Erbil'in yoğun bir şekilde fizik tedaviye başladığını ve yakında ayağa kalkacağını söyledi. Akay, "Mehmet Ali Erbil, yoğun bakımın hemen yanında bir odada kalıyor ve kendisi ile yine yoğun bakım doktorları ilgileniyor ve yoğun bir şekilde fizik tedavi başladı. Konuşması ve gıda alımı normal olan Mali'nin, moralinin bozuk olduğunu öğrendiğim. Konuşuyormuş ama uzun uzun sohbetler etmiyormuş. Daha çok uyuyarak vakit geçiriyormuş. Ayrıca odasındaki televizyondan daha çok maç ve belgesel izliyormuş. Sevdiği yemeklerden az yiyormuş ve kalori dengesini ayarlamak için özel mamalara devam ediliyormuş. Kilo almaya başlayan Mali, yakında ayağa kalkacak. Yanında sürekli kardeşi Mustafa Erbil kalıyor ve çok sevdiği oğlu Ali Sadi ise, her gün babasının yanına uğruyormuş." dedi.

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER
Finans Kredisi NUTUK - Backlink Smok