Ateşli modelin kocasıyla sesleri komşularını bezdirdi!

Ateşli modelin kocasıyla sesleri komşularını bezdirdi!

Dünyaca ünlü İngiliz oyuncu Emily Ratajkowski ve eşi Sebastian Bear-McClard'ın 'açlık sınırında yaşayan sanatçılar' yasasından yararlanıp, aylardır kira ödemediğini biliyor muydunuz? Üstelik, komşuları tarafından hiç sevilmeyen bu ikili, sabahlara kadar parti yaptıkları için ciddi bir dava sürecinden geçiyor.

Kelebek - 2019-03-14 16:05:35

27 yaşındaki dünyaca ünlü oyuncu Emily Ratajkowski, yani namıdiğer Emrata, eşi Sebastian Bear-McClard ile komşularını canından bezdirdi.

Sabahlara kadar gürültülü partiler düzenleyen ve bağrış çağırışlarıyla kimseyi uyutmayan vurdumduymaz çift, komşularının adeta korkulu rüyası haline geldi.

Kimse komşuları olmak istemiyor

Normal koşullarda, bir ünlüyle kapı komşusu olmak övünç kaynağı sayılsa da, durum bu defa çok farklı!

Emrata'nın komşusu Antoni Ghoosh, elindeki kanıtlarla mahkemeye başvurdu ve ünlü çiftin oturduğu daireyi, NoHo isimli apartmanın en sorunlu dairesi ilan etti.

Komşularının attığı mesajlar, gazetelerde yayınlandı

Ghoosh, mahkemeyle de yetinmeyip, Emrata'nın oyuncu eşi McClard'a gürültü yapmamaları için attığı mesajları, Amerika'nın günlük gazetelerinden olan New York Post'la paylaştı.

Paylaşılan mesajlardan bazıları ise şöyle: Hey Sebastian, evinizde bir sinema sistemi var mı bilmiyorum ama benim evimden varmış gibi görünüyor. Kapatmayı dener misin?

''Müziği kapatır mısın uyumaya çalışıyorum. Tanrı aşkına saat 04:30!''

Sevilmemek umurlarında değil!

Emily ve Sebastian çifti, komşularının mahkemeye başvurmasını ve gazetelere haber olmasını hiç umursamıyor... Üstelik, medyatik çiftin apartmanda yarattığı tek sorun bu da değil.

Emrata ve eşi, binanın yangın ve afet koruması gibi güvenlik sertifikaları olmadığı için 'açlık sınırında yaşayan sanatçılar' yasasından yararlanıyor ve ücretsiz oturma iznini de arkalarına alarak, kira ödemiyorlar.

Ünlü çiftin ev sahibi, davanın bir an önce sonuçlanmasını ve kira vermeyen Emrata'nın bir an önce evden çıkarılmasını talep ediyor.

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER
Bankadan satılık araçlar NUTUK - Backlink Smok