Birkan Sokullu, Dilan Çiçek Deniz’le ayrıldığını açıkladı!.

Birkan Sokullu, Dilan Çiçek Deniz’le ayrıldığını açıkladı!.

Birkan Sokullu, önceki akşam Ocak’tan beri aşk yaşadığı Dilan Çiçek Deniz’le ayrıldığını açıkladı. Dedikodulara göre; Çiçek, Berrak Tüzünataç’ın eski sevgilisiyle barışmaya çalıştığını duydu. Durumu aşkına sordu, ancak istediği yanıtı alamayınca ilişkiye nokta koydu!

Kelebek - 2019-04-12 09:34:50

Ocak'ta başlayan aşklarıyla gündem olan oyuncular Dilan Çiçek Deniz ve Birkan Sokullu'nun kısa bir süre önce ayrıldığı iddia edilmişti. İkili, bu konuyla ilgili sessiz kalırken önceki akşam Arnavutköy'de görüntülenen Sokullu, iddialarla ilgili ilk kez konuştu.

Birkan Sokullu, "Özel hayatım hakkında konuşmak istemiyorum ama şunu söyleyebilirim ki Dilan'la saygı ve sevgi çerçevesinde ayrıldık" dedi.

33 yaşındaki Sokullu ile 24 yaşındaki Dilan Çiçek Deniz'in halen Instagram hesaplarından birbirlerini takip etmeleri de ayrılığın dostça olduğunun kanıtıydı.

Çiftin aldığı kararın kulislerde duyulmasıyla da ortaya 'Berrak Tüzünataç' iddiası atıldı. Kasım 2018'de ayrıldığı üç yıllık sevgilisi Birkan Sokullu'yla fotoğraflarını Instagram'dan ısrarla silmeyen Tüzünataç'ın inadı, Dilan Çiçek Deniz'i rahatsız etti.

ISRARCI AŞIK...

Tüzünataç'ın halen sevgilisiyle barışmaya çalıştığını öğrenen güzel oyuncu, Birkan Sokullu'ya rahatsızlığından bahsetti..

Dedikodulara göre; Sokullu da Berrak Tüzünataç'la halen arkadaş olduklarını ve görüşmeye devam edebileceğini söyleyince Çiçek, Ocak'tan beri süren ilişkisini bitirmeye karar verdi...

Kasım 2018'de 3 yıllık aşkı Tüzünataç'tan ayrılan Sokullu, Ocak 2019'da Çiçek ile yeni bir aşka yelken açtı.

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER
Finans Kredisi NUTUK - Backlink Smok