Bella yeni yaşını bikinili fotoğraflarıyla kutladı!

Bella yeni yaşını bikinili fotoğraflarıyla kutladı!

Geçtiğimiz günlerde, +18 film sitesinden 'En İyi Cinsel İçerikli Film Yönetmeni Ödülü' alan ünlü oyuncu Bella Thorne, yeni yaşını bikinili fotoğraflarıyla kutladı.

Kelebek - 2019-10-10 14:01:12

Çocuk yaşta Disney filmlerinde rol alarak şöhretin kapılarını aralayan ABD'li oyuncu Bella Thorne, 22. yaş gününü Instagram'dan paylaştığı bikinili fotoğraflarıyla kutladı.

Sıra dışı yaşam tarzıyla dikkatleri üzerine çeken genç oyuncunun iddialı doğum günü paylaşımına, kısa sürede bir milyonun üzerinde beğeni geldi.

Güzel oyuncu, bir diğer doğum günü paylaşımına ise, ''Kendime olan güveni bu sene buldum. 22'inci yaşımda güzellik, kahkaha, bolca gözyaşı ve iş iş iş ve daha fazla iş var.'' notunu düştü.

Thorne, geçtiğimiz aylarda, +18'lik film sektörüne adım attığını duyurmuş, cinsel içerikli bir site için yönetmen koltuğuna oturmuştu.

Kaleme aldığı senaryoda, iki sevgilinin ilişkisindeki kavgalar ve baskı kurma çabasından söz eden Thorne'a, cinsel içerikli video paylaşım sitesi, 11 Ekim'de ''En iyi cinsel içerikli film yönetmeni'' ödülü vereceğini duyurdu.

Genç oyuncu, "Bu ödüle layık görüldüğüm için çok onurlandım. Bu tür güzelliklerin yeni bir ışık altında görülmesinden dolayı çok heyecanlıyım." diyerek memnuniyetini dile getirmişti.

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER
Finans Kredisi NUTUK - Backlink Smok