Ashley Graham çırılçıplak videosunu paylaştı!

Ashley Graham çırılçıplak videosunu paylaştı!

''New York'un yarısıyla yattım'' itirafıyla magazin gündemine bomba gibi düşen kıvrımlı model Ashley Graham, hamilelik çatlaklarını sergilediği çıplak videosunu paylaştı.

Kelebek - 2019-10-11 13:56:16

Geçtiğimiz aylarda, Instagram hesabından hamile olduğu müjdesini veren büyük beden model Ashley Graham, kalıplaşmış güzellik anlayışını yıkmakta oldukça ısrarlı.

Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan Graham, hamilelik sürecinde vücudunda oluşan çatlakları göstermek için çırılçıplak videosunu paylaştı.

Aynı zamanda kadınların kendileriyle barışmasını öğütleyen beden olumlama hareketinin öncülerinden de olan cesur modelin videosu, kısa sürede 3 milyonun üzerinde görüntülenme aldı.

31 yaşındaki ABD'li model, kusurlarını çekinmeden gösterdiği videonun sonuna bir de gülücük kondurdu.

Olay itiraflarıyla magazin gündemini meşgul eden Ashley, kocası Ervin ile tanışmadan önceki erkek arkadaşları için, ''Onlarla yattığım için kaybettim.'' demişti.

''Gerçek aşkı bulmak için New York'un yarısıyla yattım'' diyen kıvrımlı model, erkeklerin istediklerini aldıktan sonra çok değiştiğini, sırf bu yüzden eşi Justin ile evlenene dek beraber olmadığını anlattı.

Eşiyle bir kilisede tanıştığını söyleyen Ashley, ''Bir dostluğumuz vardı ve bizim için önemli olan iletişimi, güveni arttırmaktı. Elbette cinsel olarak da birbirimize ilgi duyuyorduk ama bunu ağırdan almaya karar vermiştik.

'Onunla cinsel ilişki nasıl olacak?' diye endişelenmedim. Bundan çok daha fazlasına odaklanmıştım: Ona güveniyor muyum? Hayatımın geri kalanında birlikte olmak istediğim kişi o mu, gibi." diyerek evliliğine dair samimi itiraflarda bulundu.

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER
Bankadan satılık araçlar NUTUK - Backlink elektronik sigara