Fenerbahçe’de Transfer İsyanı

Fenerbahçe’de Transfer İsyanı

Harcama limiti ile ilgili başvurusu kısmen kabul edilen Fenerbahçe’de bu sebeple transfer yapılamayacağından dolayı büyük bir tepki oluştu.

Spor - 2020-01-20 12:28:30

Dün akşam oynanan maçta Gaziantep takımının 2-0 yenerek ikinci yarıya çok iyi bir başlangıç yapan Fenerbahçe’de TFF tarafından açıklana kısmı onayın keyifleri kaçırdığı görüldü. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç maçta sonra yaptığı açıklamada Cuma günkü 1 saat yaptıkları sunum sonucunda TFF’nin başvurularını kısmen kabul ettiğini açıkladı.

Yaptıkları başvuru sonucunda harcama limiti konusunda bazı eklemelerin olduğunu fakat aynı zamanda eskilerden bazı çıkarmaların olduğunu belirterek durumdan duyduğu rahatsızlığı ifade ettiği görüldü. Ali Koç gazetelerde yer alan haberlerde Fenerbahçe için limit artırımının kesinlikle söz konusu olmadığını ifade ederken bu karar için acilen Tahkim Kurulu’na başvuracaklarını açıkladı.

Takımdan Ayrılanlar Olmak Zorunda

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç haklı ve tamamen hukuksal dayanaklara sahip olan başvurularının kabul edilmesi halinde 40 ile 50 milyon lira arasında bir limitleri olacağını fakat alınan bu hukuksuz karar ile birlikte bu durumun şimdilik ortadan kalktığını belirtti. Bu doğrultuda Fenerbahçe cephesinden 2 ile 3 futbolcu ile yolların ayrılması planlanıyor.

Bu sayede harcama limitinde bir boşluk yaratmayı planlayan Fenerbahçe bu sayede beklenen sol bek ve yedek forvet transferini yapmayı amaçlıyor. Kadrodan ilk gidecek isim ise İnter’in Chelsea takımına 10 milyon avro önerdiği Mosses olması bekleniyor. Mosses’un 3,1 milyon avro ücreti göz önüne alındığında harcama limitinde bir anda 20 milyon lira boşluk oluşması hesaplanıyor.

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER
Bankadan satılık araçlar NUTUK - Backlink Smok