Ünlü Astrologdan çarpıcı analiz: Corona Virüs Türkiye'yi nasıl etkileyecek?

Ünlü Astrologdan çarpıcı analiz: Corona Virüs Türkiye'yi nasıl etkileyecek?

Türkiye'de ilk corona virüsü vakasının görülmesinin ardından Astrolog Merve Çubuktepe, Instagram hesabından corona virüsüyle ilgili çarpıcı analizler yaptı.

Gündem - 2020-03-12 02:24:16

Astrolog Merve Çubuktepe, Instagram hesabından corona virüsüyle ilgili çarpıcı analizler yaptı. Çubuktepe, yaptığı paylaşımda önümüzdeki günlerde daha fazla vaka açıklaması gelebileceğini ifade etti.

İşte o paylaşım ve dikkat çeken ifadeler:

"DAHA FAZLA AÇIKLAMASI..."

9-15 Mart 2020 Haftalık yorumlarda Başak dolunayı sonrasında ülkemizde de resmi olarak Coronavirus vakası açıklanabileceğini yazmıştım. Beklenen açıklama 11 Mart 2020 saat 00:50’de geldi.

Uranüs zaten Türkiye’nin Güneş’ine karşıt açıya doğru ilerlerken gündem yaratıcı bir gelişmeyi haber veriyordu. Merkür açıklama yapılırken halen durağan pozisyonda. Bu da olayın önemini vurguluyor. Henüz bir vaka açıklandı. Ancak Türkiye haritasında an itibariyle Güneş-Neptün kavuşumu etkin. Neptün konuyu bulandırır, net görülmesini engeller. Bu bağlamda önümüzdeki günlerde daha fazla vaka açıklaması gelmesini bekleyebiliriz.

Ülkemizin sağlık sıhhat konularıyla da alakalı altıncı ev yöneticisi Mars, açıklama anında Ay’dan tam kavuşum alıyordu. Yani yetkililer samimiyetle önlem almaya çalışıyor. Henüz tespit edilemeyen durumlar olabilir ve tüm dünyada olduğu gibi bizde de yayılma görülebilir. Ancak İtalya’daki gibi bir kaos beklemiyorum. Bu süreci pek çok ülkeye göre daha iyi atlatma şansımız var.

“BU SÜRECİ EN AZ SIKINTIYLA ATLATACAĞIMIZI UMUYORUM”

Satürn’ün Kova ve retro olduğu 11 Mayıs-3 Temmuz 2020 süreci virüsün durdurulması en azından yavaşlaması adına bir tedavinin denenmesi ve uygulanmasını gündeme gelebilir.  Satürn yeniden yapılandırma ve sistemlerdir, Kova ise icatları temsil eder. Satürn sınırlandırmayı da temsil ettiğinden virüsün yayılımını da bu dönemler arasında dünya çapında sınırlanabilir.

Açıklama anında yükselen Yay burcundaydı, yöneticisi Jüpiter’in iki yanında Mars ve Plüton gibi iki zorlu gezegen bulunuyor. 20 Mart 2020 itibariyle de Mars sert kavuşumlar yapacak. Bu bağlamda hızlı vaka artışları duyabiliriz. Oğlak burcu kişiden düzen, disiplin ve soğukkanlılık bekler. Paniğe kapılmadan, önlemlerimizi alarak, çok kalabalığa karışmadan, hijyen kurallarına azami uyarak süreci minimum sıkıntı ile yönetmemiz mümkün. Ve tabii ki en ufak bir sorun varsa derhal uygun sağlık birimine başvurmak da çok önemli. Bu süreci en az sıkıntıyla atlatacağımızı umuyorum.

Kaynak : Günboyu Gazetesi

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER
Bankadan satılık araçlar NUTUK - Backlink Smok