Didem Soydan - Burak Deniz aşkı belgelendi!

Didem Soydan - Burak Deniz aşkı belgelendi!

Türkiye’nin sıkça gündeme gelen ve ülke çapında tanınan ünlü model Didem Soydan ve Burak Deniz, Nişantaşı’nda kameralara yakalandı. Bir süredir aşk dedikodularına konu olan çift, inkar etse de önceki gün aşkları belgelendi.

Kelebek - 2020-10-16 13:14:40

Uzun süredir konuşuluyordu!

Didem Soydan ve Burak Deniz’in beraber olduğu, aşk yaşadıkları uzun süredir magazin gündemlerinde sıkça konuşulan konulardan biriydi. Ünlü model Soydan, sosyal medya platformundaki profilinden sıklıkla hayatında birinin olduğunu, ilişkisinin devam ettiğini yansıtıyordu.

Salı günü bir programa konuk olan Burak Deniz, çekimin bitmesinin ardından model Soydan’ın evine girerek kameralara yakalandı. Uzun süredir aşk yaşadıkları bilinen çift, sabah evden beraber çıktı. Bunun ardından İstanbul, Nişantaşı’nda bir mekanda oturan çift, magazin ekiplerinin kameralarından kaçamadı.

Kısa süre önce Burak Deniz’in kampta arkadaşı ile fotoğraf paylaşmış olması ve Soydan’ın da aynı kişiyle fotoğraflarını sosyal medya hesabında paylaşması da kampa beraber gittiklerini kanıtlar nitelikteydi.

Konu hakkında açıklama yapılmadı…

Kameralara yakalanan çift, herhangi bir açıklamada bulunmazken; magazin ekiplerinin yönelttikleri soruları da yanıtsız bıraktı.

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER
Bankadan satılık araçlar NUTUK - Backlink elektronik sigara