Efekan Köksal Kimdir?

Efekan Köksal Kimdir?

Efekan Köksal son dönemin pek tanınmayan ama oldukça ilgi çekmeyi başaran bir fitness koçu, Tasarımcı ve Ufoloji ile ilgilenen yüksek vizyon sahibi bir kişidir.

Gündem - 2022-05-13 22:44:00

Efekan Köksal son dönemin pek tanınmayan ama oldukça ilgi çekmeyi başaran bir fitness koçu, Tasarımcı ve Ufoloji ile ilgilenen yüksek vizyon sahibi bir kişidir.

20 ekim 1988 yılında İstanbul'da doğan ve hala İstanbul’da yaşayan tüm etkinlik ve çalışmalarını burada sürdüren gencin şimdilik sadece instagram ve kişisel bir web sitesi bulunuyor.

Bir çok ünlü isimle beraber Web projelerini başarıyla sürdüren ve tamamlayan Efekan Köksal'ın çalıştığı bazı ünlü isimler ise şöyle.

⦁ Haktan Akdoğan, Ufolog (Sirius UFO Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi, IT)
⦁ Karolin Fişekçi, Ressam, Sanatçı (Kurumsal Kimlik PR)
⦁ Renan Seçkin, Araştırmacı Yazar (Kurumsal Kimlik PR)
⦁ Dr Cenk Kiper, Jinekolog (Kurumsal Kimlik PR)
⦁ Dr Ata Nejat Ertek, Dermotolog (Kurumsal Kimlik PR)

Ayrıca, Arka sokaklar dizisinde kısa bir rol aldıktan sonra oyunculuğun kendisine göre olmadığını anlayan Efekan Köksal kendisini daha çok ezoterizm konularına vermiştir.

Hatta UFOMU adlı bir Dünya dışı yaşam araştırma platformu kurarak Uzayı gözlemlemeyi sürdürmüştür. Bunların yanı sıra.. sosyal blog ağı, bul.is, surffles, birkanbirhayat adlı sosyal sorumluluk projesi ve sosyal ağ gibi platformlarını kurmuştur.

Her ne kadar sonradan bu projeler satılmış olsa da Efekan Köksal birçok konu da bu projelerin yaratıcısı ve kurucusu olarak kalmıştır.

Girdiği birçok girişimin ardından, Fitness ve yaşam koçu olarak kariyerine devam eden Efekan Köksal, İnstagram kişisel profili üzerinden Özel olarak takipçileriyle etkileşimde bulunuyor.

Efekan Köksal'ın Kişisel Bilgileri İse şu Şekilde...

Doğum Tarihi: 20.10.1988
Boyu: 178 cm
Kilosu: 77 kg
Göz Rengi: Kahve
Burcu: Terazi.

website: efekankoksal.com.tr
instagram: efekankksl

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER
Bankadan satılık araçlar NUTUK - Backlink Smok