Ünlü şarkıcı Metin Işık cezaevinden tahliye oldu! Metin Işık kimdir nerelidir?

Ünlü şarkıcı Metin Işık cezaevinden tahliye oldu! Metin Işık kimdir nerelidir?

Kayseri'de şarkıcı Metin Işık ve oğlu Mustafa Işık komşularına silahla ateş açmıştı. Metin Işık ile oğlu Mustafa Işık emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine konulmuştu. Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, şarkıcı Metin Işık'ın dün akşam saatlerinde tahliye olduğunu duyurdu.

Gündem - 2022-09-13 14:01:07

Kayseri'de şarkıcı Metin Işık ve oğlu Mustafa Işık komşularına silahla ateş açmıştı. Metin Işık ile oğlu Mustafa Işık emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine konulmuştu. Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, şarkıcı Metin Işık'ın dün akşam saatlerinde tahliye olduğunu duyurdu. Akay, "Geçtiğimiz 15 Ağustos tarihinde şarkıcı Metin Işık'ın, oğlu Mustafa Işık'la beraber komşularına silahla ateş açtığı iddia edilmişti. Metin Işık ile oğlu Mustafa Işık emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine konulmuştu. Olay sonrası Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Işık ve oğlu hakkında, adam öldürmeye teşebbüs etme suçundan soruşturma başlatılmıştı. Şarkıcı Metin Işık ifadesinde, "Uyuşturucu kullanıyorlardı. Bizi tahrik ediyorlardı. Gelinim ve kız çocuğum var. Bu yüzden rahatsız olduğumuzu, söyleyip uyardım. 'Kimse bizi engelleyemez' dediler. Oğlum da bu lafı duyunca tüfekle 3-4 el ateş etti. Ben ateş etmesin diye tüfeği tuttum. Ben ateş etmedim" demişti. Metin Işık dün akşamüstü tahliye oldu. Mahkeme oğlunun tutuklu olarak yargılanmasına karar verirken, Metin Işık'ı ise tutuksuz yargılanmak üzere tahliye etti. Kendisine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum." ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Olay, geçtiğimiz 15 Ağustos'ta akşam saatlerinde Kayseri'nin Melikgazi ilçesi Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde meydana gelmişti. Metin Işık ve oğlu Mustafa Işık ile husumetli oldukları aynı mahallede oturan grup arasında tartışma çıktı. O sırada Metin Işık ile oğlunun bulunduğu noktadan pompalı tüfekle gruba ateş açıldı. Silahtan çıkan saçmaların isabet ettiği Naile D., Yusuf Memduh S., Sema A., Kader S. ve Emine A. yaralandı. Metin Işık ile oğlu Mustafa Işık emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine konulmuştu.

Metin Işık hayatımıza 2010 yılında Kanal D'deki Beyaz Show'la girmişti. Beyazıt Öztürk, programında amatör şarkıcıların görüntülerini yayınlıyor ve beğenilenleri de stüdyoya çağırıyordu. Metin Işık da 'Lay Lay Lom' diye bir şarkıyla dikkat çekmiş ve meşhur olmuştu. Ayrıca Türkiye o dönem bu şarkıyla çok eğlenmişti.

METİN IŞIK KİMDİR?

Metin Işık, arabesk ve halk müziği sanatçısıdır. Işık, 1967 Almanya Essen doğumludur, aslen Kayserilidir.

55 yaşındaki Metin Işık, ilk olarak Almanya'dan Türkiye'ye gelerek gazinolarda amatör müzisyen olarak çalıştı. 2005 tarihli Ağla Gözüm albümü ile Türkiye'de ismini duyurmaya başladı. "Melek Yüzlü Sahtekar" şarkısı ile çıkışını yakaladı. Ardından ikinci albümünü 2009 yılında "Aydan Güzel/ Hasret Koydum Adını" ismi ile yayımladı.

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER
Bankadan satılık araçlar NUTUK - Backlink elektronik sigara