Galatasaray’ın Hedefindeki Futbolcular Belli Oldu! 10 Numara İçin 2 Seçenek…

Galatasaray’ın hedefindeki futbolcular belli oldu. 10 numara için 2 seçeneği olan takım yeni transfer hazırlıklarına başladı. Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden Galatasaray, son haftalarda yaşadığı puan kayıpları ile yeni sezon hedeflerine başladı.

Galatasaray’ın Hedefindeki Futbolcular Belli Oldu! 10 Numara İçin 2 Seçenek…
Galatasaray’ın Hedefindeki Futbolcular Belli Oldu! 10 Numara İçin 2 Seçenek… Mehmet Demirbilek

Galatasaray’ın hedefindeki futbolcular belli oldu. 10 numara için 2 seçeneği olan takım yeni transfer hazırlıklarına başladı. Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden Galatasaray, son haftalarda yaşadığı puan kayıpları ile yeni sezon hedeflerine başladı. Belhanda ile yollarını ayıran takım, ünlü futbolcunun yerini dolduracak oyuncu araştırmalarına devam ediyor. 2 aday 10 numarası bulunan takımın, hedefindeki oyuncuların bonservis ücreti bulunmuyor. Galatasaray’ın istediği futbolcular…

Spor Toto Süper Lig’de istediği başarıyı elde edemeyen takım, ezeli rakibi Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın arka planında kaldı. Yeni sezon için yüksek hedefleri bulunan takım, şimdiden transfer planlamalarına başladı.

2020 – 2021 sezonunda istediği kadar oyuncuyu alamayan takım, ara transferde daha hızlı davranmıştı. Ara transfer sezonuna kadar yönetimle sorun yaşayan Fatih Terim, ara transferde oyuncu açığını kapattı. Bu transfer sezonundan sonra sıklıkla yönetime teşekkür eden Fatih Terim’in memnun olduğu belli oluyordu.

Belhanda ile yollarını ayıran takımın, yeniden oyuncu problemi yaşaması ise kaçınılmaz oldu. Belhanda’nın gidişinin ardından Emre Akbaba’nın performansının istenileni yakalamaması da yeni futbolcu arayışlarını başlattı.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim 2 farklı oyuncuyu 10 numara için hedefine koydu. İki oyuncu için de bonservis ücretinin bulunmaması oldukça büyük avantaj olarak görülüyor.

Mkhıtaryan

Galatasaray’ın istediği 10 numaralardan birisi Roma’da forma giyen HenrikhMkhitaryan olarak biliniyor. Roma’da kiralık olarak oynayan oyuncu, bu sezonda toplamda 36 maçta yer aldı. 11 asist ve 11 golle dikkat çeken oyuncu Galatasaray’ın hedefinde yer alıyor.

MarcosPaulo

MarcosPaulo da Fatih Terim’in istediği oyunculardan birisi olarak yer alıyor. Oyuncunun bu sezon sonunda, oynadığı takımla sözleşmesinin biteceği biliniyor.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!