Fenerbahçe, Rennes Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

UEFA Avrupa Ligi’nde ülkemizi temsil eden Fenerbahçe gruptaki liderliğini korumak istiyor. B grubundaki 5. maçında Rennes ile karşılaşacak olan temsilcimiz sahadan galibiyetle ayrılmak için hazırlıklarına başladı. Peki, Fenerbahçe Rennes maçı ne zaman oynanacak? Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi maçı hangi kanalda yayınlanacak?

Fenerbahçe, Rennes Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda?
Fenerbahçe, Rennes Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda? Mehmet Demirbilek

UEFA Avrupa Ligi’nde mücadele eden Fenerbahçe üst üste galibiyetler elde etmeyi başardı. B grubunda yer alan temsilcimizin rakipleri Rennes, AEK Larnaca ve Dinamo Kiev oldu. Teknik direktör Jorge Jesus’un liderliğinde başarılı bir dönem geçiren sarı lacivertli ekip, gruptaki 5. maçında Rennes ile karşılaşacak.

Fenerbahçe, Şükrü Saraçoğlu Stadyumunda oynanacak olan maçtan galibiyetle ayrılmayı hedefliyor. Fenerbahçe’nin Rennes maçındaki en büyük silahı ise sarı lacivertli taraftarlar olacak. B grubunda Rennes ile oynadığı ilk maçtan 2-2 beraberlik ile ayrılan temsilcimiz, mutlak galibiyet için sahaya çıkacak. 

FENERBAHÇE, RENNES MAÇI SAAT KAÇTA?

Ülkemizi Avrupa Kupalarında temsil eden Fenerbahçe, Süper Toto Süper Lig’de de başarılı performansı ile dikkat çekiyor. Transfer döneminde eleştirilerin hedefi haline gelen Başkan Ali Koç’un takımdan şampiyonluk beklediği biliniyor. Jorge Jesus ve öğrencileri Rennes maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

UEFA Avrupa Ligi’nde son 16’ya kalmak isteyen sarı lacivertli ekibin, Rennes’i geçmesi gerekiyor. Futbol severler tarafından Fenerbahçe Rennes maçının ne zaman oynanacağı ve saaç kaçta başlayacağı merak konusu oldu. UEFA Avrupa Ligi maçına Fenerbahçe ev sahipliği yapacağı için maç saati, Türkiye’ye göre belirlenecek. Fenerbahçe Rennes maçı 19:45’te başlayacak. 27 Ekim Perşembe günü Fenerbahçe, seyircisinin önünde Rennes ile karşı karşıya gelecek. 

FENERBAHÇE, RENNES MAÇI HANGİ KANALDA?

UEFA Avrupa Ligi maçları Exxen adlı platform üzerinden yayınlanmaya devam ediyor. Fenerbahçe Rennes maçının ana yayıncısı Exxen olacak. Lakin, sarı lacivertli taraftarlar maçın TV8’den yayınlanması için talepte bulundu. Fenerbahçe taraftarı olduğu bilinen Acun Ilıcalı’nın da sarı lacivertli taraftarların istediğine sıcak baktığı öğrenildi. Ülkemizde Exxen dışında herhangi bir yayıncı kuruluşun maçı yayınlaması mümkün değil. Azerbaycan televizyonu Cbc Sport üzerinden de Fenerbahçe Rennes maçı canlı olarak izlenebilir. 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!