Anadolu’ dan sesini Dünyaya duyuran bir Virtiöz, Bayram Kızılöz

Sivas’ın Yıldızeli ilçesinde yükselen bu sesi, artık dünya duyacak. Yaptığı müzik çalışmalarının yankısı Türkiye sınırlarını aşmaya devam ediyor. İlk önce Avrupa’da yaşayan, Türk vatandaşlarımız tarafından fark edilen Bayram Kızılöz ve eserleri şimdi dünyada dinlenmeye ve sevilmeye başladı.

Anadolu’ dan sesini Dünyaya duyuran bir Virtiöz, Bayram Kızılöz
Anadolu’ dan sesini Dünyaya duyuran bir Virtiöz, Bayram Kızılöz Mehmet Demirbilek

Sivas’ın Yıldızeli ilçesinde yükselen bu sesi, artık dünya duyacak. Yaptığı müzik çalışmalarının yankısı Türkiye sınırlarını aşmaya devam ediyor. İlk önce Avrupa’da yaşayan, Türk vatandaşlarımız tarafından fark edilen Bayram Kızılöz ve eserleri şimdi dünyada dinlenmeye ve sevilmeye başladı. Anadolu müziğini modern ve klasik müzikle uyumlu bir şekilde buluşturan Bayram Kızılöz, yaptığı eserler sayesinde birçok başarıya imza atıyor. Anadolu’da yaptığı peş peşe konserleriyle büyük kitlelere hitap eden başarılı müzisyenin,müzik aletlerine olan hâkimiyeti sevenleri tarafından takdir ediliyor. Konserlerinde verdiği resitaller büyük bir coşkuyla bekleniyor.

En büyük hayalini gerçekleştirmek üzere olduğunu belirten Bayram Kızılöz, bu konuda bütün çalışmaları başlatmış durumda. İngiltere’de en büyük müzik unvanına sahip SirSting’le, bir konserde kraliyet ailesine düet yapabilmek. Başarılı müzisyen bu konuda,menajerlerle görüşmeleri sürdürüyor. Üstün doğaçlama yeteneği sayesinde, ilk defa eline aldığı bütün müzik aletlerini ustalıkla çalabilenBayram Kızılöz, başarılarını dünyaya kanıtlamaya devam edeceğini belirtiyor. Dijital platformda gençlerin merakla takip ettiği başarılı müzisyen, her geçen gün dinlenme rekorlarına imza atmaktadır. Türk müziğini dünyaya duyurmayı hedefleyen Bayram Kızılöz, en büyük desteğinin, sevenleri olduğunu her fırsatta dile getirmektedir. Amacı geniş halk konserleriyle sevenleriyle buluşmak olan Bayram Kızılöz, her fırsatta konser çalışmalarına yer vermektedir. Bestelerinin bu kadar çok beğenilmesini, müziğe olan tutkusu ve bestelerinin özünü oluşturan öz Türk motifleri olduğunu belirtiyor.

09.03.1999 yılında, Sivas’ın Yıldızeli ilçesinde doğan Bayram Kızılöz’ün başarıları, Türkiye sınırlarını çoktan aşmış durumda. Bu genç yaşta elde ettiği başarılar, daha iyi müzik yapmasına ve daha çok sesinin duyulmasına neden oluyor. Küçük yaşlarda kendi yaptığı özel aletlerle, müzik çalışmalarına kendi kendine başlayan Bayram Kızılöz, muhteşem kulağı ve doğaçlama yeteneğiyle insanları adeta büyülüyor. Müzik aletlerindeki başarılı performansı ve bestelerinin uyumunudinleyenlere, muhteşem bir müzik şölen yaratıyor.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!