Vakıfbank Hesabı Olanlar Dikkat! Müşterilerine Özel 150 TL Ödeme Yapılacak...

Vakıfbank tarafından bireysel müşterileri için kampanyalar düzenlenmeye devam ediyor. Son olarak Vakıfbank gıda market kampanyası açıklandı. Marketlerden yapacağınız alışverişler için 150 TL değerinde indirim uygulanıyor. Vakıfbank gıda market kampanyasına başvuru nasıl yapılır?

Vakıfbank Hesabı Olanlar Dikkat! Müşterilerine Özel 150 TL Ödeme Yapılacak...
Vakıfbank Hesabı Olanlar Dikkat! Müşterilerine Özel 150 TL Ödeme Yapılacak... Mehmet Demirbilek

Nutuk.com.tr'de yer alan habere göre; Vakıfbank müşterilerine özel kampanyaları ile dikkat çekmeye devam ediyor. Enflasyon oranlarının yükselmesinden dolayı vatandaşlar tarafından yeni kampanyalar merak konusu haline geldi. Bankalar arasındaki rekabet sayesinde vatandaşlar avantajlı konuma geçmenin yollarını arıyor. Vakıfbank Worldcard sahipleri için ‘’Gıda Market Kampanyası’’ hazırladı. Sadece Worldcard sahiplerinin yararlanabileceği kampanya kapsamında 150 TL değerinde para puan hediye ediliyor.

SON BAŞVURU 31 EKİM

31 Ekim’e kadar devam edecek olan kampanya için başvuru işlemleri Vakıfbank mobil hizmetleri aracılığı ile gerçekleştirilebilir. Ayrıca, SMS yoluyla da başvuru yapabilirsiniz. 6635’e büyük harflerle ‘’gıda’’ yazılması ve boşluk bıraktıktan sonra kredi kartının son 6 hanesinin eklenmesi gerekmektedir. SMS olarak başvurunun onaylandığına dair bilgilendirme mesajı gönderilir. 

VAKIFBANK SANAL KART İLE İNDİRİM

Online alışverişin yaygın bir şekilde kullanılması zincir marketlerin sanal kart üzerinden ödeme almasını sağladı. Özellikle Migros’tan yapılan alışverişlerde Vakıfbank sanal karttan yararlanabilir ve 150 TL para puan kazanabilirsiniz. Migros üzerinden alışveriş yaparken ödeme bölümüne Vakıfbank sanal kart bilgilerinin girilmesi gerekmektedir. 250 TL ve üzeri alışverişler için geçerli olan gıda yardımı kampanyası sanal kartınıza yansıyacaktır.

Vakıfbank Sanal Bankomat ile yapılan ilk alışverişte ekstra 25 TL indirim uygulanacaktır. Örneğin 1 litrelik Ayçiçek yağı satın aldınız ve sepete eklediniz. Migros arama bölümünde sanal kart ile ödeme yapmanız halinde 55 TL’ye kadar indirim uygulanacaktır. Her 250 TL’lik alışveriş için 15 TL para puan hesabınıza aktarılır. Vakıfbank sanal kart oluşturmak için müşteri hizmetlerinden ve mobil bankacılık hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!