Ali Koç'un Kocaman kararı

son dakika güncel haberler

Ali Koç'un Kocaman kararı
Ali Koç'un Kocaman kararı

İddia edilenin aksine istifa etmeyen başarılı çalıştırıcı, yöneticilerden haber bekliyor. Dünya Kupası yüzünden alternatifler azalsa da oklar Avrupalı isimleri gösteriyor
ALİ CAN05 Haziran 2018 Salı - 2:20
İLGİLİ HABERLER
Ersun Yanal'dan Ali Koç açıklaması
Ali Koç'tan sürpriz transfer! Twitter'da açıkladı...
Aziz Yıldırım'dan duygusal veda
Ekpe Udoh'tan Aziz Yıldırım tweeti
Vefa Küçük o iddiayı yalanladı
SANDIKTAN büyük bir zaferle çıkan Ali Koç’un yeni sezon planlaması merakla bekleniyor. Yola kimlerle devam edileceği konusu henüz netlik kazanmazken, sarı-lacivertli camiayı hareketli günler bekliyor. Koç ve yönetiminin izleyeceği politika hakkında önemli ipuçlarına ulaşan VATAN, gerçekleri bir bir yazıyor...
 
ÖNCELİKLİ olarak dünün en çok konuşulan mevzusuna yani teknik direktör Aykut Kocaman mevzusuyla başlayalım. Edinilen bilgiye göre dün istifasını sunduğu şeklinde haberler çıkan Aykut Hoca kesinlikle görevi bırakmadı... Yeni yönetimden gelecek görüşme teklifini beklemeye başlayan başarılı çalıştırıcı, şu günlerde sezonun yorgunluğunu atıyor.
 
SEKTEYE UĞRATTI
 
HER ne kadar Aykut Hoca yola devam edecekmiş gibi hareket etse de idarecilerin aklında tamamen yabancı teknik adam var. Bu çerçevede yaklaşık 4-5 aydır çeşitli isimlerle görüşüldü. Dünyaca ünlü çalıştıcıların kapısı çalınırken, ilk toplantılar olumlu geçti. Ancak seçimin Dünya Kupası’nın hemen öncesine denk gelmesi bütün planları sekteye uğrattı. Çünkü listedeki ilk alternatifler şu an ya yeni takımlarına imza attı ya da ön protokol yaptı.
 
BU durum Koç ve arkadaşlarının karşısındaki en büyük problem gibi görünse de oklar tamamen Avrupalı hocaları göstermekte. Şayet işler ters gider de daha önce belirlenen alternatiflerden hiçbiri olmazsa o zaman teknik patron Aykut Kocaman’la yola 1 yıl daha devam edilecek. 
 
Raporlarını çoktan teslim etti
 
TEKNİK patron Aykut Kocaman, tüm hazırlıklarını gelecek sezon da F.Bahçe’yi çalıştırmanın üzerine yaptı ve 46 sayfalık detaylı raporunu yönetime teslim etti. Dosyaların içinde takımda kalmasını istediği ve kadroya katılmasını düşündüğü isimlerin listesi yer alıyor. 
 
BİREYSEL futbolcu değerlendirmelerinin de yer aldığı geniş analizde yaz dönemindeki kampların yeri ve tarihinin yanı sıra katılınmasını istediği turnuvalar da bulunuyor.
 
4 milyon Euro’yu kulübe bırakacak!
 
GELELİM Aykut Kocaman cephesine.. Aziz Yıldırım’ı sandıkta bozguna uğratan Ali Koç ve ekibinin gönlünün yabancı teknik adamdan yana olduğunu bilen Aykut Kocaman da kafasında planlamasını yaptı. Uzun bir aradan sonra geçtiğimiz yaz sarı-lacivertlilere dönen hocanın çok sevdiği kulübüyle 1 yıl daha sözleşmesi var. 
 
EĞER kendisiyle yola devam edilmemesi halinde tazminat hakkına sahip olacak olan Kocaman, bu parayı elinin tersiyle geri itecek. Her fırsatta, “Benim bu kulübe gönül bağım var” diyen 53 yaşındaki çalıştırıcının tazminatı yardımcıları ile birlikte 4 milyon Euro. Bugünkü kurla 21.5 milyon TL’yi kulübe bırakacak olan hoca, F.Bahçe’ye olan sevgisinin ne kadar ‘Kocaman’ olduğunu herkese gösterecek.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!