Fatih Terim sıkıntıda! 15 isim...

Şampiyonlar Ligi'nde Porto'ya konuk olacak olan Galatasaray'da eksikler keyifleri kaçırırken, teknik direktör Fatih Terim'in elinde alternatif kalmadı. Ndiaye'nin cezası, Emre Akbaba, Eren Derdiyok ve Selçuk İnan'ın da sakatlığı yüzünden Terim'in işi iyice zorlaştı.

Fatih Terim sıkıntıda! 15 isim...
Fatih Terim sıkıntıda! 15 isim... Mehmet Demirbilek

Sarı-kırmızılı teknik adam, ceza ve sakatlıklar nedeniyle Porto'ya karşı elindeki bütün kartları sahaya sürecek. UEFA listesine 21 futbolcu bildirmek zorunda kalan sarı-kırmızılılarda bu dört eksik, takımı 17'ye düşürdü. Bunlardan iki kaleci eksildiğinde de 15 oyuncu, ilk 11'e aday durumda bulunuyor. Fatih Hoca bunların yanında, 21 kişilik listenin dışında kalan genç isimlere de görev verebiliyor.

3'lü orta saha

Galatasaray'da Porto karşılaşmasında 4-3-3 formasyonu ile sahaya çıkılması planlanıyor. Orta alanda Ndiaye cezalı olunca Terim, Donk-Fernando ve Belhanda üçlüsünü beraber oynatacak. Ayrıca Selçuk'un sakatlığı nedeniyle orta alanda Terim'in işi daha da zorlaştı. Bu bölge için gençler dışında başka alternatif bulunmuyor.

Cim-Bom'da son maçta yaşanan sakatlıklarla sarsılırken Eren Derdiyok'un yerine Akhisar Belediye maçında olduğu gibi Onyekuru'nun forma giyecek. Bu sezon ilk kez Erzurum'a karşı 11'de şans bulan Feghouli ise Portekiz'de de sahadaki yerini alacak. Cezayirli futbolcu Emre Akbaba'nın yokluğunda ön taraftaki üçlünün sağında oynayacak.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!