EYT 2018 Emeklilikte yaşa takılanlar ilgili son durum

Emeklilikte yaşa takılanlar ile ilgili prim gününü doldurmasına rağmen yaş sınırını tamamlayamadıkları için emekli olamayan çok sayıda vatandaş Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yapılan yasal düzenlemeler ile emekli olma hayalleri kurmakta. Emeklilik için epey uzun zamandır beklentileri olan kişiler son günlerde sıkça gündeme gelen gelişmeler ile emekli olma hayallerini bekliyor. Emeklilikte yaşa takılanlar için gelişmeler devam etmekte.

EYT 2018 Emeklilikte yaşa takılanlar ilgili son durum
EYT 2018 Emeklilikte yaşa takılanlar ilgili son durum Mehmet Demirbilek

EYT hakkında umut içinde olan vatandaşlar emekli olacakları gelişmelerin, erken emekliliğin ne zaman hayata geçeceği son günlerde en sık gündeme gelen konulardan bir tanesi oldu. Emeklilikte yaşa takılanlarla alakalı son dakika haberlerde yapılan açıklamalarda ve siyasi cepheden gelen son açıklamaları merakla takip etmekte olan vatandaşlar emeklilikte yaşa takılanlar hakkında ki son durumun ne olduğu konusunda ki gelişmeleri anlık olarak takip ediyor.

MHP Milletvekili Ali Muhittin Taşdoğan Açıkladı!

Konuyla ilgili açıklama yapan MHP Gaziantep Milletvekili Ali Muhittin Taşdoğan, seçim zamanında veya seçimden sonra vatandaşlardan tarafından gelmekte olan şikayetleri ele alarak emeklilikte yaşa takılanların olduğunu söyleyerek, "Parti yönetimi ve milletvekili arkadaşlarımız ile konu üzerinde yoğun şekilde çalışmaktayız.

HABERİN DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ...

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!