Fenerbahçe'de Cocu ilk 11'i değiştiriyor

Milli ara sonrası Fenerbahçe kadrosu yeniden şekilleniyor...

Fenerbahçe'de Cocu ilk 11'i değiştiriyor
Fenerbahçe'de Cocu ilk 11'i değiştiriyor Mehmet Demirbilek

Süper Lig'de 15. sırada bulunan Fenerbahçe, takım içindeki sorunlarla da derinden yaralandı.

Kaptan Volkan Demirel, Aatif ve Dirar kadro dışı bırakıldı. 3 yardımcı ile yollar ayrıldı. Teknik heyet ve yönetim, gerektiğinde başka isimler için de bu uygulamaya başvurulacak açıklaması yapınca takım içinde huzursuzluk ve tedirginlik yarattı.

Bütün bunlara Mehmet Topal'ın ameliyatı da eklenince Teknik Direktör Cocu ve sarı-lacivertli takım için yeniden bir yapılanma ve yeni bir başlangıç yaşanacak.

Ulusal Lig için verilen aranın ardından zorlu Sivasspor deplasmanı öncesi Slimani'nin da sakatlığı sürüyor. Slimani ve Mehmet Topal'ın sakatlığı takımın kurgusunda yeniliklere sebep olacak.  

GÖZLER SOLDADO'DA

Son maçlarda çift forvet sisteminde ısrar eden Phillip Cocu, Slimani ve Frey'e 11'de şans vermişti. Slimani'nin forması garanti olurken sakatlık engeli geldi.

Cocu, Trnava ve Başakşehir maçlarında Slimani ve Frey'e aynı anda 11'de şans vermişti. Hollandalı teknik adam bu taktikle mi devam edecek, tek forvete mi düşecek ? Sivas maçında Cocu'yu zor bir karar bekliyor. 

Beklenti hazırlık maçında da iyi görünen Soldado'nun oynamasından yana. Golcü oyuncunun katacakları takım için önemli olacak. Frey de eleştirilere aldırmadan çalışmalarını sürdürüyor. Her iki oyuncu da Hollandalı teknik adamın gözüne girebilmek için hırslı bir şekilde çalışıyor.  

TOPAL'IN YERİNE REYES Mİ, ELJİF Mİ ?

Jailson'un ön liberodaki partneri Reyes de olabilir, Eljif de olabilir. Hatalar yapsa da Reyes üzerinde ısrar eden Cocu'nun Sivas deplasmanında değişikliğe başvurup başvurmayacağı hafta içinde netlik kazanacak. Reyes oynarsa bu kez forvet arkasında Benzia mı, Eljif mi tercihi merak edilecek. 2 maçtır yedek bırakılan Benzia'nın 11'e dönmesi beklenirken, Eljif sol içte de görev alabilir.

MEHMET EKİCİ, VALBUENA VE ALPER İÇİN SON ŞANS

Performans olarak beklentileri bir türlü karışılayamayan Valbuena, Mehmet Ekici ve Alper Potuk için devre arasına kadar olan süre son şans olarak görülüyor. 3 oyuncu da formlarını yükseltmezse, ocak ayında transfer listesine koyulup kendilerine takım bulmaları istenebilir.

MUHTEMEL 11

Hasan Ali Kaldırım milli maçta bir sakatlık yaşadı ve durumuna bakılacak. Milli oyuncu iyileşse de dinlendirilebilir. Milli takımlarından dönen oyuncularda bir sorun olmazsa ve hafta boyunca yapılacak çalışmalarda bir sakatlık yaşanmazsa Fenerbahçe'nin Demir Grup Sivasspor deplasmanında şu 11 ile çıkması bekleniyor:

Harun, Şener-Neustadter-Skrtel-İsmail, Jailson-Reyes-Eljif, Ayew-Benzia-Soldado

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!