Milyonlarca emekliye müjde! Ödemeler yükseldi

Haberin Ayrıntıları İçin Tıklayınız...

Milyonlarca emekliye müjde! Ödemeler yükseldi
Milyonlarca emekliye müjde! Ödemeler yükseldi

Türkiye'deki bankalar, emekli müşteri yarışına girmiş durumda. Bu yarışta da emekliyi kendi bankalarına çekmek ve emekli maaşının yanında cazip promosyonlar vermek için en iyi teklifi yapmak zorundalar. Bazı bankalar, emekli maaşı için promosyonu 600 liraya çıkarıyor. Peki, emekli maaşları alanında hangi banka ne kadar promosyon veriyor? Emekliye özel fırsatları neler?

Hem mevcut emekliler hem de maaşı yeni bağlananlar, promosyon ve bayram ikramiyesi ile ek gelir elde ediyor.

Emekliler 3 yıllık dönem için maaşına göre 300, 375, 450 lira promosyon alıyor.

Emekli maaşı pastasındaki payını artırmak isteyen bankalar ise ya promosyon tutarını yükseltiyor ya da taban promosyona ilave özel faydalar sağlıyor.

Bazı bankalar, promosyon tutarını 600 liraya kadar çıkarıyor. Ayrıca emekli müşteri getirenlere bankaya kazandırdığı her emekli için 100 lira verenler de var. Böylece emekli 450, yakını 100 lira banka promosyonu alabiliyor.

Bazı bankalar ise emekli müşteri yarışına, sunduğu özel hizmetlerle katılıyor. Ücretsiz havale- EFT işlemleri, faturalarda indirim gibi ek fırsatlar sunuluyor.

İKİNCİ ÖDEME

Emeklilik başvurusu yapanlar, bankasını seçip taahhüdünü vererek promosyondan yararlanabiliyor. Promosyon almamış olan mevcut emekliler de, bankasını seçip, '3 yıl maaşımı sizden alacağım' taahhüdünü vererek ödemesine kavuşuyor.

Taahhütte bulunup promosyonu almış emeklilerin ise isterlerse ortaya çıkan daha cazip teklifleri değerlendirme imkanı var.

Promosyon uygulaması başladığında bankadan ödeme alanların 3 yıllık süresi de 2020'de bitiyor. Emekliler, Mart 2020'den itibaren ikinci kez promosyon alacak.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!