Bankalar yarışa girdi! Emekliye 825 lira...

Haberin Ayrıntıları İçin Tıklayınız...

Bankalar yarışa girdi! Emekliye 825 lira...
Bankalar yarışa girdi! Emekliye 825 lira...

Bankalar emeklilere verilen promosyonlar için yarışa girdi. 450 lira olan promosyon kampanyalarla birlikte 700 liraya kadar yükselirken; emeklinin bankaya gelmesine vesile olanlara da 125 lira veriliyor.Peki, hangi banka emekliye ne kadar promosyon veriyor?AKBANK: 450 liraya varan ödeme yapıyor. Tüm ATM'lerden ayda 2 kez ücretsiz para çekme, bedava havale ve EFT, bireysel kredilere özel faiz oranı gibi imkanlar sunuyor. Kaynak: Bankalar yarışa girdi! Emekliye 825 lira 

DENİZBANK: 450 liraya varan ödeme yapıyor. Bankaya emekli maaşı müşterisi kazandıranlara da 100 lira veriyor. Özel faiz, otomatik ödeme talimatına 3 ay su faturasında yüzde 10 indirim gibi uygulamaları da var.

FİBABANKA: Maaşa göre 330, 415, 500 lira veriyor. Tüm ATM'lerden ücretsiz maaş çekme, kredilerde ve mevduatta özel faiz imkanı sunuyor, hesap işletim ücreti almıyor.

GARANTİ: 450 liraya varan ödeme yapıyor. Paramatiklerde özel menü ile maaşları tek tuşla kuruşu kuruşuna çekme imkanı, kredilerde indirimli faiz oranı sağlıyor.ING: 450 liraya varan ödeme yapıyor. 3 otomatik fatura talimatına 150 lira ek nakit promosyon veriyor. Hesap işletim ücreti almıyor, özel faizli kredi, ücretsiz tıbbi danışmanlık ve ambulans imkanları sunuyor.

İŞ BANKASI: 450 liraya varan ödeme yapıyor. Kredi kartları için ücret almıyor, özel faiz, ücretsiz havale ve EFT imkanı sağlıyor.

QNB FİNANSBANK: Emekli maaşını taşıyıp 2 otomatik ödeme talimatı verenlere 700 liraya varan promosyon veriyor. Emekli tanıdıklarını getirenlere 125 lira ödüyor.

ŞEKERBANK: 450 liraya varan ödeme yapıyor. 2 otomatik ödeme talimatına 150 lira daha veriyor. Ücretsiz havale-EFT, işlem önceliği, eve teslim maaş imkanları sunuyor.

TEB: 450 liraya varan ödeme yapıyor. Hesap işletim ücreti, kredi kartı ücreti ve çağrı merkezi ile internetten işlem ücreti almıyor. Kaynak: Bankalar yarışa girdi! Emekliye 825 lira 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!