Juventus’ tan Merih Demiral Kararı

Juventus sezon başında kadrosuna kattığı milli yıldızımız Merih Demiral’a yapılan tüm transfer tekliflerini reddettiğini açıkladı.

Juventus’ tan Merih Demiral Kararı
Juventus’ tan Merih Demiral Kararı Mehmet Demirbilek

2019 yılında milli takımımız ile son derece üst düzey bir performans sergileyen Merih Demiral sezon başında transfer olduğu Juventus’ta istediği forma şansını bulamamıştı. Ligin çok büyük bir bölümünde yedek kulübesine mahkûm olan milli yıldızımıza son haftalarda Hollandalı yetenek De Light’tan formayı almış ve ardı ardına maçlara ilk 11’de çıkmayı başarmıştı.

Milli yıldızımı devre arasında transfer etmek isteyen Avrupa’nın dev kulüpleri ise sıraya girdiği görülüyor. İngiltere’den Arsenal, Leicester City ve Manchester United, Almanya’dan Borussia Dortmund ve İtalya’dan Milan takımları Juventus’a teklif sundular. Yapılan teklifler sonrasında 40 milyon Euro bedele kadar çıkıldığı haberleri geldi.

Juventus Tüm Teklifleri Reddetti

Juventus cephesi ise 40 milyon Euro gibi bir bonservis bedeline kadar çıkılmasına rağmen gelen tüm teklifleri reddettiğini açıkladı. İtalya basınına yansıya haberlere göre Juventus milli yıldızımıza ikinci devre çok daha fazla forma şansı vermeyi planlıyor. Ayrıca Juventus Merih Demiral ve De Light ikilisinin çok uzun yıllar Juventus’a hizmet edeceğine inanıyor.

Merih’in yaşı, mücadelesi, azmi ve disiplin anlayışı ile Juventus’unportföyüne tam anlamıyla uyduğu ve bu sebeple kesinlikle satılmayacağı ifade ediliyor. İngiliz basını ise Arsenal’in Juventus kapısını reddedilmesi zor bir teklikle çalacağını ve transferin gerçekleşebileceğini iddia diyor.

SanalAjans

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!