Galatasaray Michael Seri’yi Geri Göndermiyor

Sezonun ilk yarısında büyük umutlarla transfer edilmesine rağmen beklentileri karşılamayan Seri Fatih Terim’in talebi ile ikinci yarıda da Galatasaray forması giyecek.

Galatasaray Michael Seri’yi Geri Göndermiyor
Galatasaray Michael Seri’yi Geri Göndermiyor Mehmet Demirbilek

Sezon başında Galatasaray’ın en iyi transferi olarak gösterilen Michael Seri performansı ile hayal kırıklığı yaratmıştı. Hatta Galatasaray’ın sezonun ikinci yarısında Seri’yi takımda düşünmediği ve anlaşmasının feshedileceği iddia edilmişti. Fakat beklentiler gerçekleşmedi.

İlk Olarak Fulham Galatasaray'a oyuncusuna teklif olduğunu ve kiralık sözleşmesini feshedebileceklerini iletti. Fakat Fatih Terim Seri ile yaptığı toplantıda ona çok güvendiğini ve ikinci yarı gerçek Seri’yi izlemek istediğini belirtti. Bunu üzerine Seri’de Galatasaray’a borcu olduğunu ve ikinci yarıda ki performansı ile bu borcu ödeyeceğini belirterek hiçbir yere gitmeyeceğini açıkladı.

Fulham Çok Kızgın

Fulham cephesi ise Galatasaray’ın işi yokuşa sürmesine oldukça tepkili görünüyor. Seri için Lyon’dan çok yüksek bir teklif alan Fulham oyuncusunu satarak maddi anlamda rahatlamayı planlıyordu. Fakat Galatasaray’ın sözleşmeyi feshetmeyeceğini açıklaması ile birlikte Fulham’ın planları da suya düştü. İngiliz medyası ise Fulham’ın en son çare olarak Galatasaray’a 1 milyon Euro para teklif edeceği belirtiliyor.

Fakat Galatasaray ikinci yarı kurduğu kadroda Seri’nin oldukça verimli olacağını düşünüyor. İkinci ayrım tempolu ve hızlı bir futbol oynamak isteyen Galatasaray’da seri pas trafiğini sağlama noktasında en önemli figür olacağı bu sebeple Fatih Terim’i n Seri’nin gidişine kesinlikle onay vermeyeceği iddia ediliyor.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!