Merih Demiral'a Bir Övgüde Nedved’ten Geldi

Juventus’ta son maçlarda gösterdiği performans ile büyük beğeni toplayan temsilcimiz Merih Demiral’a bir tebrikte Juventus efsanesi PavelNedved’ten geldi.

Merih Demiral'a Bir Övgüde Nedved’ten Geldi
Merih Demiral'a Bir Övgüde Nedved’ten Geldi Mehmet Demirbilek

Sezon başında Juventus takımında süre almakta zorlanmasına rağmen milli takımda ki harika performansı ile hem Juventus taraftarının hem de Avrupa kulüplerinin büyük beğenisini kazanan Merih Demiral son haftalarda hak ettiği formayı aldı ve gösterdiği müthiş performans ile bir daha kolay kolay bırakmayacağa benziyor. Sezon başında Juventus rekor bedelle Ajax’tan defans oyuncusu De Light’ı transfer ettiğinde herkes temsilcimizi yedek olarak görüyordu.

Nitekim sezonun büyük bölümü Merih dakika bile almakta zorlandı. Fakat bunun nedeni Merih’in performansı değil Juventus takımının De Light’a yaptığı büyük yatırımdı. Fakat haftalar ilerledikçe Juventus defansında yapılan hatalar sonrasında Juventus Teknik Direktörü Sarri taleplere kulağını kapayamayarak temsilcimize forma şansı verdi.

Merih Hırsı ve Performansı İle Büyülüyor

Merih Demiral şampiyonlar ligindeki Leverkusen maçı ile aldığı formayı o tarihten sonra bir daha çıkartmadı. İstekli, enerji dolu ve agresif futbolu ile İtalyanları kendine hayran bırakan Merih’e ilk övgü teknik direktörü Sarri’den gelmişti.

Bugün ise Juventus yöneticisi olan aynı zamanda kulübün efsanevi oyuncusu PavelNedved Merih için oldukça övgü dolu sözlerde bulundu. Merih’in enerjisinin tüm takıma geçtiğini belirten Nedved onu kesinlikle satmayı düşünmediklerini belirtti. Juventus önümüzdeki 10 yıl boyuncadefans hattını Merih ve De Ligh’tan oluşturmayı planlıyor.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!