A101, BİM, Migros, Carrefour, ŞOK Saat Kaçta Açılacak Ve Kapanacak?

Korona virüsünün dünyanın dört bir yanında kısa sürede etkisini göstermesi dikkatleri üzerine çekti. A101, BİM, Migros, Carrefour, ŞOK saat kaçta açılacak ve kapanacak diye merak edenler için işte beklenen yanıt geliyor.

A101, BİM, Migros, Carrefour, ŞOK Saat Kaçta Açılacak Ve Kapanacak?
A101, BİM, Migros, Carrefour, ŞOK Saat Kaçta Açılacak Ve Kapanacak? Mehmet Demirbilek

Korona virüsünün dünyanın dört bir yanında kısa sürede etkisini göstermesi dikkatleri üzerine çekti. Bu ülke sınırlarında da kısa süre önce gözlenmiş olması herkesin belirli tedbirler almasına ve hatta zorda kalmadıkça evden dışarı çıkmamaları gerektiğini beraberinde getirdi. Market gibi temel durumlar için de kolay kolay çıkılmaması adına belirli önlemler alındı.

Okullardan sonra, kafeler gibi yerlerin de kapanması dikkatleri çekti. Artık insanların temel ihtiyaçlarının satılacak olduğu yerler dışında eğlence gibi mekanlarda izin sağlanmıyor. Bu salgın daha çok yayılmasını önlemek için tamamen kurtulana kadar camiler gibi ibadet yerleri dahi halka açık bir kullanımda olmayacak. Bu süreçlerde marketlerde de kişiler uzun saatler boyunca yer almasın diye belirli çalışma saatleri belirlenmesi bekleniyor.

A101, BİM, Migros, Carrefour, ŞOK saat kaçta açılacak ve kapanacak diye merak edenler için işte beklenen yanıt geliyor.

Koronadan Dolayı Marketler Kaçta Kapanacak?

Korona virüsü dünyanın dört bir yanını sararken şu an yemek yerleri, kafeler gibi birçok yer kapatıldı. Okulların ardından bu süreçlerin de gelmesi kişilerin  akıllarında marketlerin durumunun ne olacağı yer alıyor. Şu an sizlerin temel ihtiyaç malzemelerini giderebilmeleri için marketlerin çalışma saatlerinde en ufak bir değişiklik göstermesi söz konusu olmuyor.

81 il içerisinde binlerce şubesi yer alan A101, BİM, Migros, Carrefour, ŞOK gibi marketler eski çalışma saatleri ile devam ediyor. Bu çalışma saatleri yaz uygulamasına geçmiş olduklarından dolayı sabah dokuz iş başı yaparak marketlerin sizlere uygun hizmetleri vermesi sunuluyor. Tabi ki A101, BİM, ŞOK normal zaman dilimleri içerisinde sabah dokuz akşam dokuz olarak hizmetlerine devam ediyordu.

Migros, carrefour gibi marketler günün ilk ışıklarında sabah dokuz gibi hizmet vermeye başlarken akşam on oldukları zaman paydos ederler. Yeni bir karar gelene kadar market çalışma saatleri içerisinde bir değişiklik söz konusu olmayacak. Sadece buralara giderken tedbirli bir şekilde yer almak ve sorun yaşamamak adına maskeler ile çıkmak gerekecek. Bunun ardından normal zamanlardaki marketlerde alış veriş sağlamak mümkün olacak.

Nutuk.com.tr

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!