Kara Listede Olanlar ve Kredi Alamayanlar 6 Ay Ertelemeli Kredi Alabilecek Mi?

6 ay ötelemeli 10 Bin Türk Lirası limitli Temel İhtiyaç Kredisi kimlere verilecek, sicili bozuk olanlar, çalışmayanlar, kara listede olanlar kredi alabilecek mi? KGF Garanti Fonu kimlere kredi verecek?

Kara Listede Olanlar ve Kredi Alamayanlar 6 Ay Ertelemeli Kredi Alabilecek Mi?
Kara Listede Olanlar ve Kredi Alamayanlar 6 Ay Ertelemeli Kredi Alabilecek Mi? Mehmet Demirbilek

Tüm kamu bankaları tarafından alınan ortak karar ile Ziraat Bankası, Vakıf Bank ve Halk Bankası 6 ay ertelemeli bireysel temel ihtiyaç destek kredisi için internetten başvuru yapabilecekler.

Kredi başvuruları için bankaya gidilmesini önlemek ve olası salgın durumunun önüne geçebilmek için, yalnızca internet aracılığı ile ödeme yapılabilecek. Bunun yanı sıra başvurusu onaylanan kişiler; parayı hesaplarına çekebilir ya da Vakıf Bank – Ziraat Bankası – Halk Bankası ATM’lerine giderek nakit para çekebilecekler. 

Halk Bankası SMS ile İhtiyaç Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır? 

İnternet erişimi olmayan vatandaşlar için geliştirilen bu başvuru yöntemi ile, telefon aracılığıyla da temel ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken tek şey, cep telefonunuzun mesaj bölümüne giriş yaparak; “DESTEK, TC Kimlik No, Gelir Bilgisi, Talep Edilen Tutar” yazarak mesajınızı 3452 numarasına göndermeniz olacak. Bu sayede tek bir mesaj ile devlet destekli 6 ay ertelemeli kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. 

Başvurabileceğiniz kredi tutarı ise, banka tarafından daha önceden belirlenmiş durumda. Yalnızca 5 Bin TL – 7 Bin TL ve 10 Bin TL tutarında başvuru yapabilirsiniz. 

Çalışmayanlar, Sicili Bozuk Olanlar Da Başvurabilir!

Temel İhtiyaç Kredisi konusunda yapılan açıklamaların sonucunda, 5 Bin Türk lirasından daha az geliri olan bütün vatandaşların başvuru yapabileceği öğrenildi. 6 ay ötelemeli 10 Bin Türk Lirası tutarında kredi konusunda vatandaşların oldukça merak ettiği bazı durumlar bulunuyor.

Bunlardan bazıları ise; çalışmayanlar, kara listede olanlar kredi alabilecek mi? Sorularıdır. Evet, herkes kredi alabilir! Devlet maddi durumu yetersiz olan ve destek ihtiyacı bulunan kişiler kara listede dahi olsa kredi verecek. Üstelik kefil devlet olacak. Kredi verilirken ödeme gücü kontrolü yapılmayacak, kredi koşulları incelenmeyecek ve findeks kredi notu baz alınmayacak. Bu nedenle düşük kredi notu olan vatandaşlar dahi bu kredi fırsatından yararlanabilecekler. 

Düşük Faizli Devlet Kredisi!

Faiz oranı yüzde 0.49 olan 6 ay ertelemeli 10 bin TL ihtiyaç kredisi kullanan kişiler, aylık olarak 376 TL ödeme yapacak. 7.500 TL kredi kullanan kişiler ise aylık 282 TL ve 5 Bin TL kredi alan kişiler ise aylık 188 TL ödeme yapacak. 

https://www.nutuk.com.tr/kara-listede-olanlar-ve-kredi-alamayanlar-6-ay-ertelemeli-kredi-alabilecek-mi-9298h.htm

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!