Ziraat bankası, Halkbank, Vakıfbank Temel ihtiyaç destek kredisinden faydalanamayanlar için formül!

Temel İhtiyaç Desteği Kredisi başvuruları onaylanmayan veya Temel İhtiyaç Desteği Kredisi başvuruları reddedilen vatandaşları direk olarak şikayette bulunabilecekleri bir kurum veya kuruluş bulunmuyor. Bu yeni formülden sizde faydalanabilirsiniz.

Ziraat bankası, Halkbank, Vakıfbank Temel ihtiyaç destek kredisinden faydalanamayanlar için formül!
Ziraat bankası, Halkbank, Vakıfbank Temel ihtiyaç destek kredisinden faydalanamayanlar için formül! Mehmet Demirbilek

Salgın döneminde Ekonomik İstikrar Kalkanı paketi kapsamında alınan kararlardan biri olan Temel İhtiyaç Desteği Kredisine  pek çok vatandaşımız başvuru yapmış kredi onayından geçenler sıkıntılı süreçte rahatma sağlarken bazı vatandaşlarımız çeşitli sebeplerden dolayı onaylanmayan kredilerini hala umutla beklemekteler. Peki bu vatandaşların sorunlarını kimler çözecek? Kredi verilmeyen vatandaşlar yeniden başvuru yapabilecekler mi? Tüm detaylar haberimizde

Ülkemiz dahilinde yaşanan salgın ekonomik yönden pek çoğumuz için zorlu bir sürecide beraberinde getirdi.Normalleşme sürecine girdiğimiz Haziran ayı ile birlikte hükümet tarafından açıklanan Ekonomik İstikrar Kalkanı paketi kapsamında açıklanan ve kamu bankarı aracılığı ile vatandaşları bu zorlu süreçte rahatlamasına sebep olan krediler devreye girdi.Milyonlarca vatandaş  Temel İhtiyaç Desteği Kredisi için Vakıfbank, Ziraat Bankası ve Halkbank'a başvuru yaptılar. Bu başvurular neticesinde kimileri kredilerini sorunsuz alırken bazı vatandaşlarımız durum biraz daha farklı.Temel İhtiyaç Desteği Kredisi başvurusunu yaptığı halde başvuruları geri çevrilen yada başvurularına cevap verilmeyen binlerce vatandaşımız bulunmakta.

Vakıfbank, Ziraat Bankası ve Halkbank tarafından Temel İhtiyaç Desteği Kredisi başvurusu yapan vatandaşlara yüzde 0,49 faizle 6 ay geri ödemesiz, 36 ay vadeli ve 10.000 TL'ye kadar kredi kullandırdı. Bunu kullanamayan vatandaşların beklentileri ise aradan çok zaman geçmesine rağmen devam ediyor. 

KAMU DENETÇİLİĞİ KURUMU ŞİKAYETLERİ ARAŞTIRIYOR

Temel İhtiyaç Desteği Kredisi başvuruları onaylanmayan veya Temel İhtiyaç Desteği Kredisi başvuruları reddedilen vatandaşları direk olarak şikayette bulunabilecekleri bir kurum veya kuruluş bulunmuyor. Ancak Türkiye'de önemli bir vazifeye sahip olan ve pek çoğumuzun ismini dahi bilmediği Kamu Denetçiliği Kurumu bu konuda vatandaşlara yardımcı olmakta. İnternet üzerinden Temel İhtiyaç Desteği Kredisi ile alakalı olarak şikayetlerini bildiren vatandaşların bu şikayetlerinin çözümü ile alakalı olarak araştırmalarda bulunup başvuru yapan vatandaşlara olumlu yada olumsuz geri dönüş yapılıyor. 

BANKALAR OLUMLU CEVAP VERİYOR

Bankaların dikkate aldığı Kamu Denetçiliği Kurumu'na Temel İhtiyaç Desteği Kredisi ile alakalı olarak şikayetlerini bildiren vatandaşların bir kısmının kredi başvuruları yeniden değerlendirilerek kendilerine bankalar tarafından olumlu cevap veriliyor. bu sayede vatandaşlar istedikleri krediye kavuşabiliyorlar.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!