Bankalardan kamu personellerine müjde! 36 ay vade ile 100 bin TL kredi imkanı…

Kamu bankalarından müjdeli haberler gelmeye devam ederken bu sefer de Halkbank dikkatleri çekmeyi başardı. Kamu personelleri için tam 100 bin TL ye varan kredi imkanlarını 36 ay vade ile vereceğine dair açıklamada bulundu.

Bankalardan kamu personellerine müjde! 36 ay vade ile 100 bin TL kredi imkanı…
Bankalardan kamu personellerine müjde! 36 ay vade ile 100 bin TL kredi imkanı… Mehmet Demirbilek

Kamu bankalarından müjdeli haberler gelmeye devam ederken bu sefer de Halkbank dikkatleri çekmeyi başardı. Kamu personelleri için tam 100 bin TL ye varan kredi imkanlarını 36 ay vade ile vereceğine dair açıklamada bulundu.

Halkbank aracılığı ile kamu personellerine verilecek kredi kampanyası için kamu personeli olarak istihdam eden vatandaşlara tam 100 bin TL ye varan imkanların sunulacak olduğu açıklandı. Aylık olarak sadece yüzde 1,44 faiz oranları ile verilecek kredi kapsamında 36 ay vade uygulaması da belirlenecek.

Kredinin merak edilen detayları

100 bin TL ye varan kredi fırsatları için sadece yüzde 1,44ten başlayan faiz oranları uygulanacak. Aylık olarak uygulanan bu faiz oranının yanı sıra 36 ay vade imkanları verilecek. Eğer tahsis ücretli olarak kredi kapsamlarından yararlanılmak istenirse vatandaşlara aylık olarak yüzde 1,49 faiz oranları ile imkanlar verilecek. Ödemeler sırasında;

  1. Aylık eşit taksitli olarak yapılan ödemeler
  2. Aylık artan taksitli olarak yapılan ödemeler
  3. Aylık azalan taksitli olarak yapılan ödemeler
  4. Üç ayda bir şeklinde yapılan ödemeler
  5. Serbest bir şekilde yapılan ödemeler olarak farklılıkları gösterir.

100 bin TL ye varan kredi imkanlarından yararlanan vatandaşlara tam 36 ay vade fırsatları ile beraber 1,44 faiz oranları uygulanacak. Kredi kapsamında tahsis ücreti olarak 525 TL olurken aylık olarak ödenecek taksit tutarları da 3753 T olacak. Eğer yüzde 1,49 faiz oranlı olarak kredi uygulamaları meydana gelirse de 3790 TL aylık taksit ödemesi meydana gelecek.

Başvuru sırasında vatandaşların her bir karakter arasında bir boşluk bırakarak KAMU TC kimlik no Gelir bilgisi, talep edilen tutar miktarları yazılmalıdır. Ardından kısa mesaj olarak 3452 numarasına gönderen vatandaşları başvuru adımları kabul edilecektir. Bunların yanı sıra illa internet üzerinden ya da telefon ile değil isteyenler banka şubelerine giderek de başvuru adımlarını anlık olarak yerine getirebilirler.

Kaynak : Nutuk.com.tr

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!