İslam Memiş’ten Yatırımcılara Kritik Uyarı! 2. Dalga Tekrar Geliyor Çok Dikkatli Olun!

Yatırımcı Uzman İslam Memiş gümüş hakkında uyarılarda bulundu. Yaptığı açıklamalar içerisinde gümüşün 6 TL’den daha fazla olacağını ifade etti. 2021 senesine gümüşün fiyatının 30 doları artık kıracağını ve 50 dolara kadar çıkabileceğini ekledi.

İslam Memiş’ten Yatırımcılara Kritik Uyarı! 2. Dalga Tekrar Geliyor Çok Dikkatli Olun!
İslam Memiş’ten Yatırımcılara Kritik Uyarı! 2. Dalga Tekrar Geliyor Çok Dikkatli Olun! Mehmet Demirbilek

Yatırımcı Uzman İslam Memiş gümüş hakkında uyarılarda bulundu. Yaptığı açıklamalar içerisinde gümüşün 6 TL’den daha fazla olacağını ifade etti. 2021 senesine gümüşün fiyatının 30 doları artık kıracağını ve 50 dolara kadar çıkabileceğini ekledi.

İslam Memiş yaptığı açıklama içerisinde yatırım yapmak isteyen kişilerin çarşılardan külçe ya da granür olarak gümüş alabileceklerini ekledi. Ancak külçe gümüşlerin üzerinde işlemesi olduğu için kilosu 200 TL gibi bir fiyat oluyor. Bu nedenle de maddi olarak istenilen karın elde edilmemesine yol açabiliyor. Granür gümüş de işçilik bulunmadığı için yatırım yapmak daha mantıklı oluyor.

Gümüş İle Altın Aynı Değildir

Kısa vadeli yatırımcıları uyaran uzmanlar, gümüşün altından farklı olduğunu ifade ettiler. Gümüşün aylarca aynı seviyede kalabileceğini ancak bir anda yükselişinin hızlı olabileceğini söylediler. Gümüşün altından daha iyi bir yatırım aracı olduğunu savunan yatırımcılar, gümüşü tavsiye ediyorlar.

Altın Ocak ayı içerisinde istenilen verimi sağlayamadığı için yatırımcılar gümüşe yönelim gösteriyor. Gümüş fiyatları yatırımcıların yönelimleri sonucunda 7 TL’yi bulmuş durumda. Dün yaşanan artıştan sonra gümüşün fiyatı ise 27 dolar ile işlem alıyor.

Gümüş 2020 yılı içinde altından daha iyi bir kazanç kaynağı oldu. 2021 yılında da bunun olacağı ve 2022 ile 2023 yıllarında da bunun devam edeceği öngörülüyor.

Gümüş Alacaklar Dikkat

Yatırımcılar uyarıyor, uyarılara göre bu hafta gümüş alanlar için büyük avantajlar bulunacak. Kolay bir şekilde gerçekleşmeyen avantajların kısa süre için uygun olmayacağı ifade ediliyor. Gümüş uzun vadeli bir yatırım aracı olarak kullanılabilecek.

Gümüş 50 TL Olabilir

Artışların devam edebileceğini ifade eden yatırımcılar, doların 30 doları kırabileceğini ve 50 doları bulabileceğini ifade ediyorlar.

Gümüşün gramı için ise 7 TL’den 10 TL’ye bir yükseliş olması bekleniyor.

Altın yükseldiği için toplumun artık gümüşle birikim yapmaya alışması gerektiği vurgulanıyor. Gümüşün birikimi esnasındaki kripto para ile etkileşiminin de unutulmaması gerekiyor.

Gümüş Yatırımı Nasıl Yapılır?

Gümüş yatırımı yapmak isteyen kişilerin bir banka üzerinden hesap açabileceği belirtiliyor. Bunun yanı sıra gümüşün direkt olarak alınarak birikimi de sağlanabiliyor. Ancak bu durum satış esnasında kayba neden olabileceği için bankadan birikim yapmak tavsiye ediliyor. Bankanın bozdurma esnasındaki alış ve satış oranlarının öğrenilmesi gerekiliyor.

Hangi Gümüşle Birikim Yapılmalı?

Astarlı, gramlık, külçe ve granül gümüş çeşitleri piyasada yer alıyor. Bütün bu gümüş seçenekleri içerisinde kişilerin işçiliğe sahip olmayan gümüşü almaları tavsiye ediliyor. Bankalardan yapılacak yatırımlarda gümüşün daha uygun olduğunu belirten yatırımcılar, elle yatırımda 10 ile 20 kuruş fark oluşabileceğini ifade ediyorlar.

Kaynak : Nutuk.com.tr

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!