Arpa Coin Geleceği

Arpa Coin, kripto para birimleri dünyasında önemli alt yapıya sahip olanlar arasında yer alan kripto para birimleri arasındadır. Alt yapı olarak uygulamaların varlığının ve yönetiminin kolaylaştırıldığı bir yapının kripto parası olarak piyasaya çıkış yapmıştır. 2019 yılından bu yana piyasada olan Arpa Coin grafikleri ile çok sayıda kripto takipçisinin dikkatini üzerine çekmiştir.

Arpa Coin Geleceği
Arpa Coin Geleceği Mehmet Demirbilek

Arpa Coin, kripto para birimleri dünyasında önemli alt yapıya sahip olanlar arasında yer alan kripto para birimleri arasındadır. Alt yapı olarak uygulamaların varlığının ve yönetiminin kolaylaştırıldığı bir yapının kripto parası olarak piyasaya çıkış yapmıştır. 2019 yılından bu yana piyasada olan Arpa Coin grafikleri ile çok sayıda kripto takipçisinin dikkatini üzerine çekmiştir. Yatırımcılarına bugüne kadar güzel kazançlar sağlayan coin, aynı zamanda arkasında bulunan güzel projeye de ilgi toplamaktadır.

Arpa Coin (Arpa Chain) Nedir?

Arpa Coin (ARPA), Ethereum Blok Zinciri üzerinde bulunan güvenliği ve gizliliği ön planda tutan bir hesaplama ağı olarak tanımlanabilir. Arpa Zinciri (Arpa Chain), MPC yani Çoklu Hesaplama Teknolojisi sistemini kullanarak ağ üzerindeki işlemlerin gizliliğinin ve güvenliğinin korunarak sağlanmasını sağlar.

ARPA, gizlilik konusunda bünyesinde bulundurduğu gizlilik koruma araçları ile gizli olması gereken akıllı sözleşmeleri, olması gerektiği gibi gizlilik ve güvenlik standartlarında gerçekleşmesini sağlar.

Şu anda ARPA Coin, hesaplama ağı ve ölçeklenebilir veri kiralama gibi alanlarda çalışmalar yaparak sistemini her geçen gün geliştirmektedir. Özellikle gizlilik tarafında yapmış olduğu akıllı sözleşmeler ile blok zinciri dünyasını yeniden yazan bir oyuncunun olduğunu söylemek yanlış olmaz.

ARPA ağını sadece bireysel yatırım yapmak amacıyla kullanan kişilerin kullanması dışında aynı zamanda global olarak ciddi başarıları bulunan kurumsal firmaların kullandığı da belirtilebilir. Arpa coin in; sigorta, dijital ajanslar, kişisel bilgi cüzdanları, yapay zekâ sistemleri, sağlık verileri gibi birçok fazla bilgi içeren alanda güvenli bir şekilde kullanıldığını görebiliyoruz. ARPA Coin ile antlaşmış olan büyük projelere; AlibabaCloud, Sinochem, JD.com, BlokcArk, BlockCloud gibi örnekler verilebilir.

ARPA Coin Kurucusu Kimdir?

ARPA Chain, 2017 yılında kurulmuş olan ve DerekZhang, Yemu ve FelixXu, JiangChen isimlerine sahip dört kurutucu ortağa sahip bir blok zinciri sistemidir. Sistem günümüzde hala bu kurucu ortaklar tarafından yönetilmektedir. Bu da projenin ve dolayısıyla kripto paranın istikrarlı bir şekilde ilerlediği şeklinde arpa coin yorum olarak belirtilebilir. ARPA Coin, Asya’da kurulmuştur ve şirketin genel merkezi Pekin’de bulunmaktadır.

ARPA Coin Teknik Analizi

ARPA Coin yazının hazırlandığı 22 Ocak 2022 tarihinde; Arpa fiyatı 0.7205 TL değerinde ve son 24 saat içerisinde %22 değer kaybı teknik analizin yapıldığı bir durumda yer almaktadır. Coin fiyatı anlık olarak değişkenlik gösterebilmektedir.

ARPA Coinin şu anda piyasada dolaşan arzı 1.242.888.889 ARPA olarak belirlenmiştir. Dolaşımda yer alan arzın toplam piyasa değeri ise 895.468.512 TL olarak görünmektedir. İşlem hacmi olarak bütün kripto para birimleri arasında 400-500 civarı sıralamada yer alan ARPA, günlük işlem hacmi olarak iyi seviyeleri yakalayan kripto paralar arasına girmiştir.

ARPA Coin Nasıl Alınır?

ARPA Coin, dünya genelinde güvenilir olarak Binance, Kucoin ve Huobi Global borsalarından satın alınabilmektedir. Bu kripto para borsalarında üye olabilmek için kimlik onayı gerekmektedir. Bazı kripto para borsalarında kimlik onayı yapılsa bile TL olarak para yatırımı yapılamayabilir. Böyle bir durumda farklı bir kripto para birimi üzerinden işlem yaparak borsaya para aktarabilirsiniz.

ARPA Coin Geleceği 2022

Şu anda CoinMarketCap verilerine bakıldığında ARPA Coin toplam arzın 1,5 milyar olduğu görünmektedir. ARPA ekibinin 2019 yılından itibaren ilk toplam arzın %0,5 kadarını yaktığı bilinenler arasındadır. Arpa coin geleceği ile ilgili HepKredi harika tahminlerde bulunmuş.

Bu durumda toplam arz azalırken, piyasa değeri değişmez. Böylece kripto paranın değeri de orantılı olarak artış gösterir. 2022 yılında analizler tarafından yapılan fiyat tahminleri, her ay ARPA Coin ekibi tarafından yapılan bu coin yakım işleminin olumlu bir gelişme olduğunu ve fiyatın bu yönde olumlu olarak artış göstereceğini göstermektedir.

Ünlü kripto para yorumcuları arasında bulunan bir kaynağa göre ARPA, 2022 yılında 0.25$ seviyelerine kadar yükselecektir. Şu anda 0.05$ seviyelerinde olan ARPA Coin’in 2026 yılında ise 0.55$ seviyelerine geleceği bu kaynak tarafından belirtilmektedir.

Diğer iki popüler yorum kaynağı ise ARPA Coin konusunda daha gerçekçi bir yaklaşımda bulunuyor. Bu kaynaklara göre oldukça başarılı bir projeye sahip olan ARPA Coin’in 2022 yılının sonunda 0.22$ dolara ulaşabilecekleri yönünde. Bu kaynağa göre uzun vade de ARPA’nın 5 yıl içerisinde 0.60$ civarlarına ulaşabileceği öngörülüyor.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!