128 bin taşeron işçiye büyük müjde! Tek kalemde kadroya alınacağını açıkladı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, devlette kadrolu-sözleşmeli-ücretli gibi ayrımların tamamen kalkacağını belirtti. Kadro bekleyen 128 taşeron işçiyi tek kalemde kadroya geçeceğinin müjdesini veren Kılıçdaroğlu bu konu hakkında şu açıklamalarda bulundu.

128 bin taşeron işçiye büyük müjde! Tek kalemde kadroya alınacağını açıkladı
128 bin taşeron işçiye büyük müjde! Tek kalemde kadroya alınacağını açıkladı Mehmet Demirbilek

128 bin taşeron işçinin kadroya alınması ile beraber tüm sözleşmeli veya ücretli öğretmen ayrımının da kalkacağının müjdesini veren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, devlette kadrolu-sözleşmeli-ücretli gibi ayrımların tamamen kalkacağını belirtti. Kadro bekleyen 128 taşeron işçiyi tek kalemde kadroya geçeceğinin müjdesini veren Kılıçdaroğlu bu konu hakkında şu açıklamalarda bulundu;

KILIÇDAROĞLU: BÜTÜN O TAŞERON İŞÇİLERE SESLENİYORUM

‘’Taşeron işçiler vardı biliyorsunuz. Onunda kavgasını verdim. Bütün taşeron işçilere kadro verilmesi gerektiğini söyledim. Bir kısmını verdiler. Şuanda rakamları size vereyim. 128 bin taşeron işçisi kadro alamıyor. Sağlık Bakanlığında var, diğer bakanlıklarda var, Milli Eğitim Bakanlığında var 10 ay süreyle çalıştırıyorlar.

Bütün o taşeron işçilere sesleniyorum, iktidarımızda göreceksiniz herkes kadrolu, herkes güvenceli çalışacak. Ve bütün taşeron işçilere kadro vereceğiz. Geçmişte kısmen verdiler biz tamamına vereceğiz. Kimseyi ele güne muhtaç etmeyeceğiz.

AYNI İŞİ YAPAN AYNI ÜCRETİ ALACAK

Ayrıca aynı görevi yapıyor, aynı okulda çalışıyorlar, aynı derse giriyorlar. Birisi kadrolu, birisi ücretli, birisi sözleşmeli. Birisi bin lira alıyor, birisi beş yüz lira alıyor, birisi elli lira alıyor. Ama aynı işi yapıyorlar. Eşit işe eşit ücret. Felsefe ne? Bu. Adalet burada yatıyor.

Buradan yine bütün öğretmen kardeşlerime ve din görevlilerine sesleniyorum. Sayınızı biliyorum, kaç kişi olduğunuzu biliyorum, tümünüze kadro vereceğiz. Neyse bu işin kuralı o kurala göre herkes görevini yapacak.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!