Migros'tan Stok Yaptıracak Kampanya! 5 LT Ayçiçek Yağı 97.50 TL Fiyatla Satışa Çıktı...

Türkiye’nin en büyük zincir marketlerinden Migros müşterilerine özel kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. Vakıfbank ve Migros arasındaki anlaşmaya göre 150 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli 55 TL’lik indirim uygulanacak. 5 litre Migros Ayçiçek yağı 97,50 TL’ye satıldığı görüldü. Migros gıda kampanyasına nasıl katılım sağlanır?

Migros'tan Stok Yaptıracak Kampanya! 5 LT Ayçiçek Yağı 97.50 TL Fiyatla Satışa Çıktı...
Migros'tan Stok Yaptıracak Kampanya! 5 LT Ayçiçek Yağı 97.50 TL Fiyatla Satışa Çıktı... Mehmet Demirbilek

Vakıfbank ve Migros arasındaki anlaşmalara bir yenisi daha eklendi. Migros Sanal Market üzerinden yapılacak alışverişler için geçerli 55 TL’lik indirim kampanyası başlıyor. 18-30 Ekim tarihleri arasında geçerli olan kampanyaya Vakıfbank müşterileri katılabiliyor.

Nutuk.com.tr'de yer alan habere göre; Pandemi dönemi ile birlikte market alışverişlerinin dahi online olarak yapıldığı bir süreç başladı. Migros Sanal Market uygulaması ile oturduğunuz yerden market alışverişinizi yapmanız mümkün oluyor.

Migros’un büyük yatırımlar yaptığı sanal market uygulaması için bankalar ile özel kampanyalar hazırlıyor. Son olarak Vakıfbank ile anlaşma yoluna giden Migros, 150 TL ve üzeri alışverişler için indirim yapacağını duyurdu. 

MİGROS 5 LİTRE İNDİRİMLİ YAĞ NASIL ALINIR?

Migros Sanal Market uygulamasına girip 5 litre Migros Ayçiçek yağını sepete ekliyorsunuz. Sepette ödeme kısmına geçince Vakıfbank sanal kartı ekliyorsunuz görselde olduğu gibi ibare gözükecek ve uygula dediğiniz de  55₺ indirim uygulanmış olacak ve 97.50 liradan almış olacaksınız.

Migros Sanal Market ile Harcadıkça Kazan

Migros Sanal Market kampanyasından yararlanabilmek için Vakıfbank müşterisi olmanız gerekiyor. Lakin, kampanya sadece online alışverişler için geçerli olduğundan Vakıfbank müşterilerinin sanal kart çıkarması talep ediliyor. Vakıfbank Sanal Bankomat oluşturmak için mobil bankacılık hizmetleri veya müşteri hizmetlerinden destek alabilirsiniz. Vakıfbank Sanal Bankomat oluşturmayan müşteriler kampanyadan yararlanamaz. Sanal Bankomat bilgilerinin Migros Sanal Market uygulamasındaki ödeme bilgileri bölümüne kaydedilmesi gerekmektedir. 150 TL ve üzeri alışverişlerde 55 TL indirim kazanabilmeniz için takip edilmesi gereken adımlar şu şekildedir:

*Migros Sanal Market uygulamasına girerek ödeme bilgileri bölümüne Vakıfbank Sanal Bankomat bilgilerini kaydedin.

*Migros Sanal Marketten satın almak istediğiniz ürünleri sepete ekleyin. 

*Ödeme bölümüne gelinde ‘’Vakıfbank Sanal Bankomat’’ seçeneğini tercih edin. 

*Ödeme onayının verilmesi ile birlikte 55 TL’lik indirimin uygulandığı görülecektir. 150 TL’nin altındaki alışverişler için indirim uygulanmaz.

Vakıfbank Sanal Bankomat Kart Nasıl Açılır?

Tüm işlemler menüsünden sırayla; Hesaplar-> Bankomat Kartları-> Bankomat Sanal Kart-> Kart oluştur adımları takip edilerek açılan menüde sanal kartınızın limitini belirleyip oluşturuyorsunuz.

Sanal Kartınızı Migros uygulamasında Masterpass İle Kaydedin

Migros Sanal Market uygulamasını indirin ve üyeliğinizi oluşturun.
Hesabım->Ödeme Yöntemleri->Yeni kart Ekle butonuna tıklayarak Vakıfbank Sanal Kartınızı Migros Sanal Market uygulamasında kaydedin.

MİGROS 18 EKİM AYÇİÇEK YAĞI FİYATLARI

18 Ekim Migros Ayçiçek yağı fiyat listesi şöyle:

  • Migros Ayçiçek Yağı 5 litre : 152,50 TL
  • Orkide Ayçiçek Yağı 4 litre: 157,50 TL
  • Yudum Ayçiçek Yağı 4 litre: 163,90 TL
  • Kırlangıç Ayçiçek Yağı 4 litre: 144,90 TL
  • Turna Ayçiçek Yağı 4 litre: 134,90 TL
  • Emek Ayçiçek Yağı 5 litre: 163,90 TL
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!