Şok ifadeler: Borcumu ödedi karısı oldum!

Konya'da sevgilisi Muammer Başak’ı (24), eşarpla boğarak öldüren ve kokmasın diye cesedin başına vantilatör koyan Kırgızistanlı Kanzada Bekturova (28), 'kasten adam öldürme' suçundan 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Kanzada Bekturova'yı azmettirdiği ileri sürülen Hüseyin Şeker'e de 12.5 yıl hapis cezası verildi. Son savunmasında pişman olduğunu belirten Kanzada Bekturova, ''Her şeyi ben yaptım, pişmanım'' dedi.

Şok ifadeler: Borcumu ödedi karısı oldum!
Şok ifadeler: Borcumu ödedi karısı oldum! Mehmet Demirbilek

Olay, 2016 yılının Ağustos ayında merkez Selçuklu ilçesi Kosova Mahallesi Medine Caddesi üzerinde bulunan Piri Reis Siteleri'nde meydana geldi. Bir asansör firmasının ortağı olan Muammer Başak'tan haber alamayan ağabeyi Şuayip Başak, kardeşinin evine gitti.

Kapıyı çalmasına rağmen kardeşinin kapıyı açmamasından şüphelenen ağabey, çilingir çağırdı. Çilingir yardımıyla kapıyı açtıran Başak, kardeşini battaniyeye sarılı hareketsiz halde buldu.

Kardeşinin nabzını kontrol eden ağabey öldüğünü anlayıp durumu polise bildirdi. İhbar üzerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Ekipler yapılan ilk inceleme sonucu Başak'ın boynunda boğulma izi olduğunu tespit etti.

Yakınlarının bilgisine başvuran polis, Muammer Başak'ın Kırgızistanlı bir kadın arkadaşının olduğunu ve onunla birlikte yaşadığı bilgisine ulaştı. Cinayet şüphesi üzerinde duran polis, Başak'ın sevgilisin bulmak için çalışma başlattı.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!