Kritik uyarı az önce geldi! Saat verildi hazır olun

Son Dakika Güncel Haberler

Kritik uyarı az önce geldi! Saat verildi hazır olun
Kritik uyarı az önce geldi! Saat verildi hazır olun

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinin parçalı yer yer çok bulutlu, İç Ege, Akdeniz, Karadeniz, İç Anadolu, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu'nun batısı ile Edirne, Kırklareli, Bilecik ve Sakarya çevrelerinin kısa süreli ve yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinden sonra Osmaniye, Niğde, Amasya, Tokat, Çorum, Ordu, Giresun, Gümüşhane, Bayburt, Erzincan çevreleri ile Hatay ve Yozgat'ın kuzey, Adana'nın kuzey ve doğu, Samsun ve Trabzon'un iç kesimlerinde yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2.) olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Ülkemiz genelinde mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının; 2 ila 4 derece azalacağı tahmin ediliyor.
 
RÜZGAR: Genellikle batı ve güneybatı, doğusu güney ve güneydoğu, kuzey kesimleri doğu ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor
 
KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI : Yağışların; öğle saatlerinden sonra Osmaniye, Niğde, Amasya, Tokat, Çorum, Ordu, Giresun, Gümüşhane, Bayburt, Erzincan çevreleri ile Hatay ve Yozgat'ın kuzey, Adana'nın kuzey ve doğu, Samsun ve Trabzon'un iç kesimlerinde yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2.) olması beklendiğinden meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım, dolu riski ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli tedbirli olunmalıdır.
 
MARMARA İÇİN UYARI
 
Marmara Bölgesi'nde hava sıcaklıklarının mevsim  normallerinin 2 ila 4 derece üzerinde seyretmesi bekleniyor. 
 
 Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü'nün internet sitesinde yer alan bilgiye  göre, bölgede hava parçalı, yer yer çok bulutlu olacak.
 
 Sabah Edirne ve Kırklareli'nin kuzeyi, öğle saatlerinden sonra Edirne,  Kırklareli, Sakarya ile Kocaeli'nin doğusu kısa süreli ve yerel sağanak ve gök  gürültülü sağanak geçecek.
 
Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin 2 ila 4 derece üzerinde  seyredeceği bölgede, rüzgarın doğu ve kuzeydoğu (poyraz) yönlerden hafif, ara  sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.
 
DOĞU ANADOLU İÇİN DE UYARI GELDİ 
 

Doğu Anadolu Bölgesi'nde gök gürültülü sağanak etkili  olacak. 
 
Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, bölge  genelinde hava parçalı ve çok bulutlu olacak, öğleden sonra yerel sağanak ve gök  gürültülü sağanak görülecek.
 
Sıcaklığın mevsim normallerinde seyredeceği bölgede, rüzgarın güneyden  hafif, zaman zaman orta kuvvette esmesi öngörülüyor.
 
Gece en düşük hava sıcaklığı Kars'ta 8, Erzurum, Ağrı ve Ardahan'da 9,  Tunceli'de 13, Erzincan'da 14 ve Iğdır'da 19 derece ölçüldü.
 
Günün beklenen en yüksek sıcaklığı ise Tunceli'de 31, Iğdır'da 30,  Erzincan'da 28, Ağrı'da 24, Kars ile Ardahan'da 23 ve Erzurum'da 21 derece  olacak.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!