Ünlü oyuncuya şok saldırı hastanelik oldu

Son dakika güncel haberler

Ünlü oyuncuya şok saldırı hastanelik oldu
Ünlü oyuncuya şok saldırı hastanelik oldu

Ünlü oyuncuya şok saldırı | Oral Özer kimdir, kaç yaşında? (Oral Özer'e ne oldu?)

Ünlü oyuncuya şok saldırı! Taranan mekandan canını zor kurtardı, ancak daha sonra bu hale getirildi
Ünlü oyuncu İstanbul Kadıköy'deki mekanda hayatının şokunu yaşadı. Gece geç saatlerde silahlı saldırıya uğradı. Saldırganlar kurşun yağdırdı. 15'den fazla kurşun sıkarak 2 kişiyi yaraladılar. Saldırı sırasında orada bulunan ünlü oyuncu Oral Özer dehşetin tam ortasına düştü. Olay esnasında gerginliğin hat safhada olması sebebi ile tartışma sırasında hastanelik oluncaya kadar dövüldü. Yakalanan 2 saldırganın verdiği ilk ifadeye göre işletmeci ve çalışanlarıyla önceden bir trafik kavgası husumeti bulunduğunu belirtti.
Kadıköy Moda Caferağa mahallesi Sarrafi sokakta bulunan Goy Goy Bar’a önceki gece 03.00 sıralarında, önce barın etrafında tur atıp ardından yaylım ateşi açan bir otomobilden silahlı saldırı düzenlendi. 15’in üzerinde kurşunun sıkıldığı saldırıda barda bulunan 2 müşteri, saldırganların silahlarından çıkan kurşunlarla yaralanırken, diğer müşteri ve bar çalışanları ise kendilerini masaların altına atarak kurtuldu.


Yaralıların olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldığı olayda, saldırı anını cep telefonuyla çekmeye çalıştığı iddia edilen bir müşteriyle tartışmaya giren bar çalışanlarına müdahale ederek “Yanlış adama kızıyorsunuz” diyen sinema ve dizi oyuncusu Oral Özer’e bar çalışanları tarafından dayak atıldığı ileri sürüldü

Oyuncu Özer’in sosyal medyadan paylaştığı fotoğraf ve bilgilerde, çenesinin kırılıp yüzünün gözünün patlatıldığını iddia ettiği darp olayıyla ilgili olarak Kadıköy İlçe ekiplerince soruşturma başlatılırken, silahlı saldırı olayıyla ilgili de dün akşam 21.00 sıralarında olayı gerçekleştirdiği belirlenen 2 şüpheli saklandıkları adreslerinde yakalanıp gözaltına alındı.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!