Ünlü İsim Kavgada Hayatını Kaybetti

Haberin Detayları İçin Tıklayınız

Ünlü İsim Kavgada Hayatını Kaybetti
Ünlü İsim Kavgada Hayatını Kaybetti

İstanbul’da mizah dergisi Size'nin sahibi Çağın Türker, tartıştığı bir kişi tarafından yumruklanıp kafasını çarparak yaşamını kaybetti. Katıldığı bir yarışma programında kullandığı argo kelimelerle gündeme gelen Türker'e öldüren yumruğu atan saldırgan Y.Ş.'nin gözaltına alındığı bildirildi

Aykırı kişiliğiyle tanınan moda tasarımcısı Çağın Türker’in ölümüyle sonuçlanan olay Beyoğlu, Karaköy’de 2 gün önce meydana geldi. Bir dönem yayınlanan mizah dergisi Size’nin sahibi ve kraatif direktörü olan Çağın Türker Cumartesi akşamı arkadaşlarıyla bir balıkçıya gitti.

Yemek siparişi veren Türker, yan masada oturan bir kişiyle masaya laf atması üzerine tartıştı. Yaşanan sözlü tartışmanın büyümesi üzerine masalarda bulunan diğer kişilerde olaya müdahil oldu. Kavgaya dönüşen tartışma garsonlar tarafından büyümeden yatıştırılırken, mekan dışına çıkan taraflar tekrar birbiriyle kavgaya tutuştu.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI
Kavga sırasında Türker yüzüne aldığı yumruk darbesiyle yere düştü. Yere düşerken kafasını, merdiven basamağına çarpan Türker olduğu yere yığıldı. 

Ağır yaralanan Türker’in haber verdiği polis ve sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrasında hastaneye kaldırılan Çağın Türker, beyin kanaması teşhisiyle ameliyata 
Katıldığı bir bilgi yarışmasında kullandığı argo sözlerle gündeme gelen Türker yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayıp hayatını kaybetti.

1 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Çağın Türker olayı ile ilgili Asayiş Şube Cinayet Büro Amirliği ekipleri, yumruğu vurduğu iddia edilen Y.Ş’yi gözaltına aldı.

Çağın Türker Kavgada öldürülen Çağı türkler
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!