Genç manken zengin çiftle 3'lü ilişkiye girdi ve...

Haberin Ayrıntıları İçin Tıklayınız...

Genç manken zengin çiftle 3'lü ilişkiye girdi ve...
Genç manken zengin çiftle 3'lü ilişkiye girdi ve...

18 yaşındaki manken, bir çiftle gece eğlenmeye çıktı. Sabaha karşı gece kulübünden çıktılar. Zengin çifte ait çok lüks daireye geldiler. 20. kattaki dairede üçlü ilişkiye girdiler.

Ancak saatler sonra manken Ivana Smit dairenin balkonundan aşağıya düştü. Altıncı kat çatısında çırılçıplak cesedi bulunan Hollandalı mankenin otopsi sonuçları açıklandı.

Malezya'nın başkenti Kuala Lumpur'da 7 Aralık 2017'de ölen manken Smit'in cesedini , Hollandalı uzmanlar da inceledi.

ABD'li zengin Alexander Amado Johnson ve karısı Luna Almaz'la birlikte olan mankenin, düşmeden önce öldüğü belirlendi.

Savcılık, genç kadının ölmemek için direndiğini gösteren kanıtlar olduğunu belirtiyor. Adli Tıp yetkililerine göre, Smit'in başının arkasında travma izleri var. Kollarında da çizikler tespit edildi.

Tırnaklarının arasında ise 45 yaşındaki iş adamı Amado Johnson'ın DNA örneklerine rastlandı. Ancak tüm kanıtlara rağmen, savcılık henüz resmi bir suçlama yapmış değil.

Malezyalı savcı Mahyun Talib, "Üçü arasında gerçekten neler olduğunu bilemeyiz" dedi. Ivana Smit'in ailesi ise, soruşturmanın geldiği noktaya ateş püskürüyor.

Kızlarını kaybeden ailenin avukatı, "Elbette ölüler yürüyemez veya düşemez. Birileri onun cesedini aşağıya attı" ifadesini kullandı.

Smit ailesi, kızlarının doğrudan Johnson ve Almaz çifti tarafından öldürüldüğünü savunuyor. Aileye göre, Johnson ve karısı Mart 2018'de Malezya'dan ayrıldı.

Teksaslı olan iş adamı, şu anda ABD'de.

31 yaşındaki Luna Almaz ise, Hollandalı mankenin yaşını gizleyip '26 yaşındayım' dediğini söylüyor.

Ortaya çıkan güvenlik kamerası görüntülerinde, Johnson'ın Ivana Smit'i kollarından tutarak taşıdığı görülüyordu. İkili, Kuala Lumpur'daki bir kulüpten sabaha karşı 05.22'de çıkıyor.

Saatler 07.30'u gösterdiğinde ise, Smit erkek arkadaşına bir selfie fotoğraf gönderdi. Polis, iki saat sonra, 10.00 sularında genç mankenin balkondan düştüğünü tahmin ediyor.

Ancak çıplak ceset, saat 15.00 sularına kadar bulunamadı. Hollanda ve Malezya'da yapılan otopsilerde, mankenin vücudunda ecstasy, kokain ve alkol bulundu.

Hollandalı Adli Tıp uzmanları, ayrıca özellikle başta ve kollarda morluklar tespit etti.

Hollandalı uzman Frank van de Goot, "Balkondan düşmeden önce bir şeyler oldu. Belki kendisi kaydı, belki de biri başına vurdu" diyor. Baba Marcel Smit de, boyun çevresinde morluklar gördüğünü söylüyor.

Acılı baba, "Boyu 1,81 metre, balkonun bariyerleri ise 1,20 metre. Düşmedi veya atlamadı. Biri attı" ifadesini kullandı. Manken Ivana Smit, 
Hollanda Sittard'da doğdu.

Ancak Malezya'daki büyükanne ve büyükbabasının yanında büyüdü.
Genç manken, birçok marka için podyumda yürüdü ve poz verdi.

Ivana Smit
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!