Alman otomobil firması Volkswagen Manisa'da şirket kurdu

Merkezi Almanya'da bulunan otomotiv devi Volkswagen, Manisa'da 943,5 milyon lira sermayeli "Volkswagen Turkey Otomotiv Sanayi ve Ticaret AŞ" unvanlı şirket kurdu.

Alman otomobil firması Volkswagen Manisa'da şirket kurdu
Alman otomobil firması Volkswagen Manisa'da şirket kurdu Mehmet Demirbilek

Türkiye'de üretim yapmayı planlayan otomotiv devi Volkswagen bugün Ticaret Sicil Gazetesi'nde yer alan ilana göre, Volkswagen Turkey Otomotiv Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'ni kurdu.

İlana göre, Manisa merkezli şirketin sermayesi 943,5 milyon TL olarak belirlendi.

İlanda, "Şirket, otomobil, kamyon ve her nevi motorlu araç ve nakil vasıtalarının tasarımı, imalatı ve montajı, bunların parçalarının ve komponentlerinin tasarımı, üretimi ve montajı ile tüm bu ürünlerin satışı, ithalatı ve ihracı başta olmak üzere bu konularla ilgili tüm diğer faaliyetleri yürütmek amacıyla kuruldu" denildi.

5 Bin Kişiye İstihdam Sağlanacak

Volkswagen Turkey Otomotiv Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi olarak şirket kurma işlemleri tamamlandı. Şimdi ise fabrikanın yeri belirlenerek bir an önce inşa sürecine başlanacak. Manisa ilimizde açılacak olan Volkswagen Fabrikası, kuşkusuz ülkemize hem prestij açısından hem de gelir açısından büyük bir kazançtır. Fakat bunların dışında bir faydası bulunmaktadır. Volkswagen Manisa Fabrikası’nın açılması ile birlikte yaklaşık olarak 5 binden fazla kişinin istihdam edileceği düşünülmektedir. https://isadresi.net/volkswagen-manisa-fabrikasi-is-ilanlari-ve-is-basvurusu/ sayfası sayesinde bu ilanlara ne zaman başvuru yapabileceğinizi görebilirsiniz.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!