MÜYAP Başkanı Bülent Seyhan'a şok suçlama ve tazminat davası!

Şarkıcı Berna Tan, MÜYAP Başkanı ve Seyhan Müzik'in patronu Bülent Seyhan'ı yetim kızının hakkını yemekle suçladı.

MÜYAP Başkanı Bülent Seyhan'a şok suçlama ve tazminat davası!
MÜYAP Başkanı Bülent Seyhan'a şok suçlama ve tazminat davası! Mehmet Demirbilek

Popstar yarışması ile ünlenen ve Seyhan Müzik'ten çıkardığı "Kına" isimli şarkısının klibi ile YouTube'da 90 milyon üzerinde izlenen şarkıcı Berna Tan, MÜYAP Başkanı ve Seyhan Müzik'in patronu Bülent Seyhan'ı yetim kızının hakkını yemekle suçladı. Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay'a konuşan Tan, Seyhan'a maddi ve manevi 500 Bin TL'lik tazminat davası açmaya hazırlandığını açıkladı.

İşte Berna Tan'ın o suçlamaları:

"Şarkım ünlü ünsüz herkesin dilinde, statlarda şarkımla şampiyonluk yaptılar. Fakat ben bu 90 milyon tıklanmadan hiç para almadım. 80 bin TL harcadım. 'Seyhan Müzik' benim yetim kızımın hakkını yedi. Bana sıfır aracımı sattırdılar sonra üzerine kredi çekip parayı 80 bin liraya tamamladım. Hem benim hakkımı yediler, hem de yetim hakkı. Onlara hakkımı helal etmiyorum. Şarkım patladıktan sonra aramadılar, sormadılar. Üstelik konserlerim olmasın diye önümü kestiler. Ayrıca 'Kına'nın sıfır şarkı olduğunu söyleyip beni kandırdılar ve daha fazla para aldılar. Şarkı daha önce okunmuş ama bende patladı."

"REYNMEN İÇİN SÖYLÜYOR, KENDİSİ YİYOR"

Tazminat davası açmaya hazırlanan Berna Tan şöyle devam etti:

"Seyhan Müzik'in prodüktörü Kamuran Kayra, bu şarkı biraz yürüsün öyle sözleşme yapalım dedi ama şarkı patlayınca beni hiçbir şekilde aramadılar. Elimde banka dekontlarım ve elden aldığım yazılar var. Hukuki yollara başvuruyorum ve Bülent Seyhan'a maddi ve manevi 500 Bin TL'lik tazminat davası açıyorum. Bülent Seyhan ekranlarda Reynmen için herkesin hakkını yediğini söylüyor ama firmasındaki sanatçının hakkını kendisi yiyor ve araştırdığımda çok kişiye yaptıklarını gördüm."

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!