Kasım Ayı Burç Yorumları

Kasım ayı burç yorumları astroloji meraklıların dört gözle beklediği yeni aydan itibaren yaşanan gezegen hareketlerinden etkilenecek burçlar

Kasım Ayı Burç Yorumları
Kasım Ayı Burç Yorumları Mehmet Demirbilek

Kasım ayı burçlar için Venüs’ün Yay burcuna geçmesiyle iyimser etkileri beraberinde getiriyor. Kolay ve basit şeylerle mutlu olmak mümkün olacak. Odak noktamızın maddi konulara gireceği bu dönemde mücadele ve hırs da artış gösterecek. 22 Kasım itibariyle geri hareketi duracak olan Merkür sayesinde iletişim sorunları da bitecek ve seyahatten ticarete, özgürlükten eğitime kadar birçok konu gündeme gelecek.

Koçlar için iş hayatında olumlu etkiler söz konusu olabilir ve terfiler, zamlar ve kazanç sağlayacak seyahatler görülebilir. Yurt dışı bağlantılı gelişmeler yaşanabilir. Boğa burçları ise iş yaşamında kazanç imkanlarını arttıracak gelişmeler yaşayacak. Yeni bir ilişkiye başlanması da söz konusu olabilir. İkizler hayatına yeni bir boyut katacak.

Evlilik kararı, yeni bir bebek ya da yurt dışı seyahatleri ile hem özel hem de iş hayatında iyi gelişmeler olabilir. İş yükünün artacağı bir döneme girecek olan Yengeçler biraz iş ve sağlık odaklı süreçler geçirebilir. İş değişikliği ve farklı görevler söz konusu olabilir.

Aslanlar ise işlerini severek yapabilecekleri çok sayıda fırsatı yakalayacaklar. Gelirlerin artması için yeni stratejiler yapılırken, aşk kapılarınızı da çalacak birçok kişi karşınıza çıkabilir. Başaklar önemli bir iş görüşmesi ve çalışma sisteminde olumlu bir dönüşüm elde edebilir. Kalıcı adımlar atabilirler. Teraziler paralarını arttıracaklar ve duygusal sorumluluklar biraz daha artış gösterecek.

Akrepler de önümüzdeki aydaki süreçte sosyal açıdan daha dışa dönük olacaklar. Yayların sorumluluk almaya hazır oldukları bir dönem var. Evlilik kararı alabilirler ve yatırım yapabilirler. Yalnız olan Kovalar aşık olacak ve gizli ilişkiler söz konusu olabilecek. Oğlaklar ise hareketli sosyal çevrelerle yeni insanlarla tanışmaya hazır olacaklar. Balıklar ise kadınlarla ilgili mesleklerde iş sahibi olabilir ve taşınmalar gündeme gelebilir.

Kaynak : Nutuk.com.tr

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!