Yağmur Çobancı İntihar Etti!

3 ay önce eşi magandalar tarafından yol verme kavgası yüzünden ağır yaralanıp daha sonra hayatını kaybeden acılı kadın daha fazla dayanamayarak hayatına son verdiği iddia ediliyor.

Yağmur Çobancı İntihar Etti!
Yağmur Çobancı İntihar Etti! Mehmet Demirbilek

Yaşanan intihar vakası ile ilgili edinilen bilgilere göre, yaklaşık 3 ay önce yol verme meselesi yüzünden çıkan kavga da feci şekilde dövülerek ağır yaralanarak hastaneye kaldırılan Gökhan Çobancı, 25 gün boyunca verdiği hayata tutunma mücadelesini kaybederek hayata gözlerini yummuştu.

Yaşanan bu olaydan sonra kendini bir türlü toparlayamayan ve eşinin öldüğünü kabullenmek istemeyen Gökhan Çobancı'nın eşi Yağmur Çobancı geride 3 çocuğunu yetim bırakarak Yeni Mahalle'deki evinde intihar ettiği belirtiliyor. 

Oldukça açıklı hikaye sonucunda intihar eden talihsiz kadının cenazesi yakınları tarafından Samandağ Devlet Hastanesine götürüldüğü belirtiliyor. Talihsiz kadının tam ölüm nedeninin belli olması amacıyla burada otopsiye gönderildiği belirtildi. Polis ekiplerinin otopsi sonucuna göre soruşturmalarına yön vermeleri bekleniyor.

Psikolojik Sorunları Vardı

Gerçekleşen bu intihar vakası ile ilgili Yağmur Çobancı’nın komşuları talihsiz kadının kocasının ölümünden sonra oldukça zor zamanlar geçirdiğini ve 3 çocuğu ile birlikte bu olayın üstesinden gelemediğini belirttiler. Genç kadının son dönemde psikolojik olarak da yıprandığını belirten komşuları eşinin çok seven kadının son zamanlarda iyice içine kapandığını belirttiler. Genç kadının ailesinde ise gerekli manevi desteği alamadığı belirtiliyor. Geride kalan 3 çocuğun ise devlet korumasına alınması bekleniyor.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!