Edirne’de Kahvehaneye Silahlı Saldırı!

Edirne’nin Uzunköprü ilçesinde meydana gelen olayda kimliklerin henüz tespit edilemeyen saldırganlar tabanca ve av tüfekleri ile kahvehaneye açtıkları ateş sonucu 11 kişi yaralandı.

Edirne’de Kahvehaneye Silahlı Saldırı!
Edirne’de Kahvehaneye Silahlı Saldırı! Mehmet Demirbilek

Görgü tanıklarından elde edilen bilgilere göre, Uzunköprü ilçesine bağlı Çöpköy Mahallesinde, aralarında gece vakti çıkan tartışma neticesinde 4 kişilik bir grup, kahvehanede oturanların üzerine silah ve av tüfekleri ile ateş aştıkları görüldü. 

Gerçekleştirilen saldırı sonucunda kahve önünde oturan 11 kişi vücutlarının çeşitli noktalarına isabet eden mermi ve saçma parçaları ile yaralandıkları ifade ediliyor. Görgü tanıklarının ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi gelirken, yapılan saldırıdayaralanan kişilere ilk müdahale yapıldıktan sonra Uzunköprü Devlet Hastanesine sevk edildikleri belirtiliyor. Olayda yaralanan şahıslar içerisinde hayati tehlikesi olan bulunmadığı bilgisi alındı.

İki Aile Arasında Husumet Vardı

Olay sırasında kahvehanede bulunan ve kendini kurşunlardan koruyan bir görgü tanığı “saldırıyı gerçekleştiren 4 kişinin araban ile kahvehane önüne geldikleri ve burada durduklarını belirtti. Saldırganların bir süre sonra hedef göz etmeksizin kahvehanede bulunanların üzerine ellerindeki tabanca ve av tüfekleri şile ateş açtığını belirten görgü tanığı silah seslerinin duyulması ile herkesin kendisini yere attığını belirti.

Olayın yaşadığı mahallede yaşayan mahalle sakinleri ise iki aile arasında daha önce husumet olduğunu ve saldırganların esas hedeflerinin aralarında husumet olan kişilere gözdağı vermek olduğunu belirttiler. Olay ile ilgili soruşturma sürerken saldırganların yakalandığı bilgisi edinildi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Backlink Almanın Önemi ve SEO’daki Etkisi - Backlink nedir?
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!